Agenda Constructiilor
Duminica, 17 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - AkzoNobel: Culoarea anului 2020 este o nuanta fluida intre verde, albastru si gri
AkzoNobel: Culoarea anului 2020 este o nuanta fluida intre verde, albastru si gri
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 11 Sep 2019 06:09
Tranquil Dawn este culoarea AkzoNobel stabilita pentru anul 2020, reprezentand rezultatul unei cercetari extensive asupra tendintelor pietei mondiale de lacuri si vopsele, realizate de experti din intreaga lume, dupa cum informeaza un comunicat al corporatiei. Aceasta este conceputa pentru a surprinde esenta umanitatii, ajunse in zorii unui nou deceniu.
O nuanta delicata, fluida, undeva intre verde, albastru si gri, Tranquil Dawn 2020 este prezenta in toate cele patru palete ale centrului global de estetica a culorii ColourFutures, care analizeaza, cu o experienta de 17 ani, tendintele sociale, economice si de design. Tranquil Dawn este conceputa pentru a inspira clientii si pentru a simplifica sarcina alegerii culorii potrivite.
„Tranquil Dawn surprinde perfect starea de spirit din 2020 a ceea inseamna astazi omenirea”, explica Heleen van Gent, directorul centrului estetic global AkzoNobel, care coordoneaza cercetarea anuala a tendintelor din domeniu. „Este o reminiscenta a culorilor cerului diminetii si reflecta dorinta noastra de a valorifica majoritatea calitatilor umane, de care vom avea nevoie in noul deceniu in care intram. Este o cale interesanta si inspirata pentru noi de a impartasi pasiunea noastra pentru vopsea cu intreaga lume”, a adaugat Heleen van Gent.
Specialistii diviziei de lacuri si vopsele a companiei colaboreaza cu profesionisti de top din domeniul designului pentru a studia rezultatele anuale ale cercetarii tendintelor specifice. Culorile sunt apoi integrate in diverse game de produse, pentru a oferi selectii la moda clientilor de pe diverse piete. Cercetarea tendintelor si stabilirea culorii anuale constituie un bun exemplu cu privire la importanta pe care AkzoNobel o acorda investitiilor in expertiza culorii, in toate activitatile sale.
In special pentru segmentul de vopsele decorative, cele patru palete de culori Tranquil Dawn, aferente anului 2020, indeplinesc o serie de cerinte specifice (cum ar fi crearea unei „case” pentru petrecerea timpului liber, intr-un mod ludic, cum ar fi jocul copiilor), permitand totodata consumatorilor sa se exprime. Impartite in teme separate, paletele sunt cunoscute sub numele de paleta de ingrijire, paleta de joaca, paleta de semnificatii si paleta de creativitate. Aceleasi patru game de nuante pot fi aplicate si pentru crearea unor palete corespondente de culori in domeniul auto si al vopselelor speciale, in cel al vopselei pulbere precum si la sortimentele de protectie si nuantare a lemnului.
„Activitatea noastra pe segmentul vopselelor pentru autoturisme si pe cel al vopselelor specializate se bazeaza, in special, pe rezultatele cercetarii tendintelor, identificate de ColourFutures, pentru a crea palete de culori corespunzatoare si in alte domenii, cum ar fi cel dedicat produselor electronice si eletrocasnicelor, ca bunuri de larg consum, in industria auto si aerospatiala. Un proces de dezvoltare a culorilor si a tendintelor unificate, pe plan mondial, ne ajuta, de asemenea, sa concepem noi solutii pentru protectia si nuantarea lemnului sau pentru aplicatii industriale la care se foloseste vopsea pulbere. Astfel, suntem pregatiti sa lansam si sa utilizam cu succes propriile culori aflate in trend, cum este Tranquil Dawn, cu palete complementare pe toate pietele”, a declarat, la randul sau, David Menko, director de marketing (Chief Marketing Officer) al AkzoNobel. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMALLPLANCOVID-19elmas_1octVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
Acvatot 2019
hilti
rigips
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
AHK 2018
AICPS_30
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere