Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - AKZONOBEL lanseaza competitia Paint the Future, dedicata start-up-urilor
AKZONOBEL lanseaza competitia Paint the Future, dedicata start-up-urilor
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 23 Iun 2021 12:12
Startup-urile (afacerile aflate la inceput) sunt invitate intr-o calatorie interesanta alaturi de AkzoNobel (AKZA; AKZOY) – lansarea concursului global Paint the Future 2021.
Startup-urile au timp pana la 20 iulie 2021 sa inscrie solutii ingenioase la Paint the Future. Toate candidaturile vor fi evaluate de experti din industrie. Finalistii selectati vor fi invitati la un eveniment de colaborare la sfarsitul anului 2021. Castigatorilor li se vor oferi acorduri de parteneriat pentru a lucra cu AkzoNobel si sa-si dezvolte afacerea cu proiecte durabile.
„Pionieratul in domeniul noilor tehnologii si al solutiilor pentru clientii nostri este ceva ce facem de sute de ani”, a spus Klaas Kruithof, Chief Technology Officer. „Astazi, odata cu dezvoltarea rapida a tehnologiei in atat de multe domenii, ii invitam si pe altii sa ni se alature in depasirea granitelor – dincolo de asteptari, imaginatie si generatii. Paint the Future este modul in care promovam inovatia si colaborarea in industria vopselelor si a finisajelor decorative.”
AkzoNobel are o abordare unica in care toata lumea este implicata in descoperirea de noi solutii inovatoare. Ca urmare, noi tehnologii si solutii complexe pot fi dezvoltate mult mai rapid in acest mod. In doar doi ani, Paint the Future a produs 18 solutii de succes.
„Ma adresez startup-urilor: ganditi-va cat de multe ati putea realiza cu accesul la expertiza, resursele si acoperirea globala a AkzoNobel - precum si cunostintele detinute de cei 2.220 de membri ai ecosistemului nostru de inovatie prin colaborare”, spune Ally van der Boon, managerul programului Paint the Future. „Aceasta este o oportunitate incredibila pentru a va dezvolta si accelera afacerea. Imaginati-va cat de departe putem ajunge impreuna.”
Startup-urile sunt invitate sa prezinte solutii care se incadreaza in una dintre cele cinci tematici:
• Functionalitate imbunatatita: Ce functionalitate interesanta noua poate transforma suprafetele prin tehnologia start-upului tau?
• Experienta clientilor: Cum ar putea solutia ta sa imbunatateasca modul in care clientii nostri experimenteaza produsele si serviciile noastre?
• Aplicatie inteligenta: Cum ar putea solutia ta sa schimbe sau sa imbunatateasca modul in care sunt aplicate vopselele si finisajele?
• Solutii circulare: Cum ar permite solutia ta utilizarea circulara a materialelor in orice moment al lantului nostru valoric?
• Fabricare inteligenta si lant de aprovizionare: Cum ne poate ajuta solutia ta sa imbunatatim productia si lantul de aprovizionare?
Sunteti gata sa construiti viitorul impreuna cu noi? Inscrieti-va in concursul global letspaintthefuture.com.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulAUTODESKTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
FRONTALE
viarom
CELCO 2020
leviatan
hilti
hidroplasto
Ubitech
Acvatot 2019
rigips
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
BMI_Icopal

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere