Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - ARCADIA Apartments Domenii incepe lucrarile la un nou imobil P+7E
ARCADIA Apartments Domenii incepe lucrarile la un nou imobil P+7E
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 11 Oct 2018 06:45
Arcadia Apartments Domenii, primul ansamblu rezidential de anvergura din zona Domenii a Capitalei, lanseaza cea de-a patra cladire din complex, la un an de la demararea proiectului. Noua cladire, cu regim de inaltime 2S+P+5E+6-7R, va fi livrata in martie 2020 si insumeaza 109 apartamente impreuna cu locurile de parcare aferente, dispuse in totalitate in parcarea subterana.
Cea de-a patra cladire din ansamblu contine unitati de tip studio, apartamente cu doua, trei si patru camere, precum si duplex-uri si penthouse-uri, cu suprafete si compartimentari diverse. Concepute sa ofere un nivel inalt de functionalitate a spatiului, apartamentele includ spatii de depozitare pe holuri si spatii mari pentru dressing in dormitoare.
Raportate la facilitatile zonei, preturile apartamentelor sunt in continuare tentante: ele pornesc de la 84.000 de euro + TVA pentru studio si ajung la 353.000 de euro + TVA pentru penthouse. Pana la finalul lunii octombrie 2018, cumparatorii vor beneficia de un discount de lansare de 10% la pretul oricarui apartament din noul bloc.
La un an de la demararea proiectului Arcadia Apartments Domenii, lucrarile de constructie decurg conform graficului de executie. Astfel, in trei luni, prima cladire din ansamblu va fi livrata, in prezent aflandu-se in ultima etapa de constructie, respectiv finisaje interioare si exterioare. In paralel, se lucreaza in ritm sustinut la suprastructura urmatoarelor doua cladiri de apartamente, care vor fi livrate in mai 2019, si la subsolul celei de-a patra cladiri.
”Intr-un an de zile de la demararea proiectului Arcadia Apartments Domenii, putem spune ca am reusit sa ne indeplinim promisiunile fata de piata si sa obtinem rezultatele pe care ni le-am propus. Ne apropiem cu pasi repezi de livrarea primei cladiri si de primirea locuitorilor, dar si de intregirea ansamblului. Iata ca ne aflam deja la cel de-al patrulea bloc si, prin urmare, la jumatatea proiectului. Totul decurge conform planificarilor, de la lucrari de constructie la ritm de vanzari. Din cele 418 apartamente aflate in executie, am vandut 70% si avem deja solicitari pentru unitati din blocul patru.”, declara Daniela Barbu, director de comunicare Arcadia Apartments Domenii.
Despre Arcadia Apartments Domenii
Situat langa Parcul Copilului, Arcadia Apartments Domenii este primul ansamblu rezidential de anvergura din zona Domenii a Capitalei. Proiectul, lansat in septembrie 2017, va fi construit in trei faze, pe un teren de circa trei hectare, cu deschidere la cinci strazi (Copilului, General Athanasie Enescu, Rotasului, Sutasului si Siret) si va include 800 de apartamente. Valoarea totala a complexului este estimata in jurul sumei de 100 de milioane de euro, iar investitia este realizata prin intermediul companiei DVD Residential Imobiliare, care ii are ca asociati principali pe Dan Sucu, proprietarul grupului Mobexpert, si Valentin Visoiu, proprietarul grupului Conarg. Dezvoltarea ansamblului este asigurata de compania Conadi, care gestioneaza si vanzarile, iar antreprenor general este compania Conarg AG.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
leviatan
Acvatot 2019
SIGM
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
viarom
strabag nivel 1
EDIT-Structural
SSAB
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
Arduro
konsent
rigips
MAKITA
noark
BogArt
CDS
siniat
concelex
ness project

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander