Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CARAVANA: Wienerberger merge in 9 orase cu noile produse si servicii inovatoare
CARAVANA: Wienerberger merge in 9 orase cu noile produse si servicii inovatoare
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 16 Mai 2018 17:56
Wienerberger Romania isi confirma pozitia de lider pe piata si marcheaza aniversarea celor 20 de ani de prezenta in Romania printr-un proiect inedit: caravana „Inovatia Wienerberger mai aproape de tine”.
In perioada mai - iulie 2018, caravana va calatori in 9 orase din tara, mai exact in Craiova, Suceava, Brasov, Timisoara, Pitesti, Arad, Cluj, Sibiu, Constanta, in parteneriat cu distribuitori locali selectati, si le va oferi consultanta tehnica personalizata pentru produsele Porotherm si Tondach tuturor celor care doresc sa afle mai multe detalii despre constructia unei case durabile din caramida sau a unui acoperis din tigla ceramica.
Astfel, proiectul este o ocazie de a cunoaste mai bine produsele si serviciile inovatoare Wienerberger, dar si de a participa la discutii cu reprezentantii companiei care pot oferi solutii concrete pentru intrebari punctuale. In plus, cei care vor veni la caravana vor afla cum functioneaza aplicatiile web www.calculeazatondach.ro, pentru calculul necesarului de tigla ceramica, si Vede Tondach, pentru realizarea unei simulari a acoperisului.
"Pentru echipa Wienerberger Romania inovatia ramane o preocupare continua. Acest lucru se reflecta in produsele si serviciile pe care le punem la dispozitia publicului, dar si in consultanta de specialitate pe care o oferim clientilor nostri. Si pentru ca suntem in an aniversar si sarbatorim 20 de ani de activitate in Romania, ne-am propus sa mergem mai aproape de clientii nostri, sa le oferim solutii concrete si sa raspundem la intrebari specifice." sustine Corneliu Fecioru, Managing Director Sales & Marketing Wienerberger Romania.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

ALLBIMCOVID-19ACADTeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere