Agenda Constructiilor
Sambata, 24 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CITR: Cristina Ienciu-Dragos este noul coordonator de tara al INSOL Europe
CITR: Cristina Ienciu-Dragos este noul coordonator de tara al INSOL Europe
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 24 Iul 2019 16:07
Cristina Ienciu-Dragos, Head of Legal CITR, a fost numita Country Coordinator INSOL Europe, principala Organizatie Europeana a profesionistilor specializati in insolventa, reorganizare si restructurare de business. Cristina este primul coordonator pe Romania, fiind o pozitie nou creata in cadrul organizatiei, atat la nivelul tarii noastre cat si in celelalte tari din Europa.
Principalele obiective ale Cristinei Ienciu-Dragos in calitate de coordonator de tara al INSOL Europe sunt sa intareasca legatura intre organizatie si organismele nationale in domeniul insolventei, precum UNPIR (Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa) si INPPI (Institutul National de Pregatire a Practicienilor in Insolventa), sa sprijine dezvoltarea profesiei, sa aduca in atentie principalele probleme cu care se confrunta legislatia din Romania in acest domeniu si sa creasca numarul de membri locali ai organizatiei cu 20% pana in 2021.
„Imi propun sa aduc in atentie acele tematici care pot contribui la recunoasterea si evolutia profesiei de practician in Romania, dar si la dezvoltarea practicilor in domeniu. Voi pune in discutie, inca de la primele intalniri, cateva dintre subiectele arzatoare in Romania, respectiv cresterea increderii in procedurile de restructurare out of court (in afara instantei), securizarea actelor incheiate in aceste proceduri, promovarea de noi solutii de preinsolventa, precum si cateva dintre masurile pentru implementarea Directivei Europene privind restructurarea si crearea unei culturi a preventiei la nivel european” sustine Cristina Ienciu-Dragos, Head of Legal CITR si Country Coordinator INSOL Europe.
„Practicienii CITR sunt recunoscuti in Europa pentru profesionalismul si expertiza lor intr-unele dintre cele mai complexe proiecte de insolventa. In calitate de reprezentant CITR sunt mandru ca una dintre colegele mele este coordonator de tara in cea mai mare si importanta organizatie europeana in domeniu”, a afirmat Vasile Godinca-Herlea, CEO CITR.
Cu o experienta de aproape 10 ani in domeniu, Cristina Ienciu-Dragos este coordonatoarea Departamentului Juridic, Pregatire Profesionala si Audit in cadrul CITR si este responsabila de sustinerea, pregatirea si evaluarea continua a profesionistilor din echipele companiei. Departamentul coordonat de ea asigura asistenta de specialitate pentru echipele de proiect ale CITR, efectueaza auditul procedurilor si elaboreaza lucrari de specialitate, contribuind la mentinerea unor standarde ridicate atat in interiorul organizatiei, cat si in profesia de practician din Romania.
Rolul coordonatorului de tara INSOL Europe este acela de a facilita schimbul de informatie intre profesionisti la nivel european si international, de a oferi suport in cadrul procedurilor de insolventa transfrontaliera si poate avea un aport la implementarea Directivei europene privind cadrele de restructurare preventiva, restructurare si insolventa, recent adoptata de catre Parlamentul si Consiliul European.
INSOL Europe este cea mai importanta organizatie din domeniu, parte din INSOL International, care reuneste peste 10.000 de experti de elita din intreaga lume: practicieni, avocati, contabili, judecatori si academicieni preocupati de domeniul restructurarii si redresarii companiilor aflate in dificultate. Urmatorul Congres Anual INSOL Europe va avea loc pe 28 septembrie anul acesta la Copenhaga.
 
AUTODESKCOVID-19VideoConfAC-iulALLBIMelmas_1oct
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere