Agenda Constructiilor
Vineri, 03 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - COLLIERS: Reconstructia Magazinului Bucuresti se finalizeaza in decembrie 2019
COLLIERS: Reconstructia Magazinului Bucuresti se finalizeaza in decembrie 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Aug 2019 15:48
Reconstructia Magazinului Bucuresti, fostul magazin universal amplasat la intersectia strazilor Lipscani si I.C. Bratianu din Capitala, va fi finalizata la finalul acestui an. Noua cladire va putea gazdui diverse concepte, de la spatii de retail si servicii la spatii de birouri, co-working si restaurante. Compania de consultanta imobiliara Colliers International Romania a fost desemnata ca agent exclusiv pentru inchirierea proiectului.
Viitorul Magazin Bucuresti va avea o suprafata totala inchiriabila de aproximativ 3.150 mp, 6 etaje (6+P) si va dispune de peste 2.600 spatii de parcare aflate in vecinatate, in zonele Universitate, Intercontinental, Cocor si Unirii. Cladirea este proiectata in asa fel incat sa gazduiasca o varietate de chiriasi, atat din zona de retail si servicii, cat si din zona de birouri, co-working sau restaurante. Astfel, Magazinul Bucuresti poate deveni cel mai important proiect mixt din centrul Capitalei.
„Cu o istorie fascinanta, Magazinul Bucuresti va fi mereu un punct de reper pentru piata imobiliara din Capitala. Astfel, reconsolidarea cladirii vine intr-un moment oportun. Orasul are nevoie de cladiri speciale si de reconditionarea monumentelor si ma bucur ca un astfel de proiect va fi disponibil potentialilor chiriasi care isi doresc un spatiu ultracentral, dar adaptat standardelor actuale”, a declarat Venera Maria Munjev, Senior Associate Retail Agency in cadrul Colliers.
Datorita localizarii centrale (la intrare pe strada Lipscani), proiectul beneficiaza atat de vizibilitate maxima din bulevardul I.C. Bratianu, cat si de o excelenta conectivitate la mijloacele de transport in comun (metrou - statiile Piata Unirii si Universitate, autobuz si tramvai). Traficul pietonal intens este sustinut de apropierea fata de Centrul Vechi (al carui numar de turisti depaseste 2 milioane, anual), Universitate - aproximativ 25.000 de studenti frecventeaza zona anual -, precum si fata de statiile de metrou Unirii (1 si 2) si Universitate, care au inregistrat in 2018 in jur de 13,3, respectiv 6,5 milioane de calatorii.
Magazinul Bucuresti este unul dintre cele mai importante monumente istorice din Capitala. Construit in doua faze, magazinul dateaza din perioada interbelica (1929-1939). De asemenea, el a fost unul dintre cele mai mari centre comerciale din oras. In prezent, cladirea este in proces de reconstructie si doar fatada va pastra aspectul initial, restul cladirii fiind adaptat unui proiect de clasa A.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19TeraSteelACADALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere