Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - CTP dezvolta parcuri industriale respectand riguros normele ecologice
CTP dezvolta parcuri industriale respectand riguros normele ecologice
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 24 Apr 2019 15:27
CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, continua si in 2019 seria de actiuni de responsabilitate sociala, menite sa sprijine comunitatile locale din apropierea proprietatilor pe care le detine. Astfel, in saptamana premergatoare Floriilor, reprezentantii CTP alaturi de copiii de la Scoala Generala din Bolintin-Deal au plantat salcii in parcul industrial CTPark Bucharest West.
Pastrand simbolistica sarbatorii de Florii, elevii din Bolintin-Deal impreuna cu angajatii CTP au plantat 120 de salcii care vor deveni habitat pentru pasari. De asemenea, copiii au aflat de la specialisti informatii despre fauna specifica zonei, despre importanta si modul in care se construiesc cuiburi, adapatori si distribuitoare de mancare pentru pasari, adapatori pentru furnici si habitate pentru soparle. Unul dintre scopurile acestei actiuni a fost acela de a le insufla copiilor dragostea pentru natura, pentru plimbari in aer liber si grija fata de mediul inconjurator si fata de comunitatea in care locuiesc. De aceea, ei au primit din partea organizatorilor cate un rucsac cu mai multe instrumente ecologice pe care sa le poata folosi in drumetii, printre care o lanterna fara baterii (cu dinam), o lupa, o busola, un termometru si un fluier.
”Parcul industrial CTPark Bucharest West se afla, pe de o parte, in apropierea autostrazii A1, o zona cu foarte mult trafic auto, dar si in apropierea comunitatilor. Noi ne dorim sa minimizam impactul negativ asupra naturii si sa maximizam beneficiile aduse comunitatii atat din interiorul parcului, cat si din imediata vecinatate a acestuia, oferindu-le oamenilor un mediu de viata sanatos. Planul nostru este sa plantam cat mai multi copaci, arbusti si vegetatie specifice zonei, care sa poata prelua poluarea cauzata de trafic si sa creeze un mediu optim pentru dezvoltarea florei si faunei”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head, CTP Romania.
CTP dezvolta parcuri industriale, respectand cele mai riguroase norme ecologice. Cladirile din CTPark Bucharest West sunt in curs de certificare BREEAM (BRE Environmental Assessment Method), care reprezinta o metoda de evaluare a performantei ecologice a constructiilor si a impactului acestora asupra mediului, fiind cea mai utilizata in prezent.
”Sub sloganul Coming Together is Power, CTP desfasoara actiuni menite sa aduca impreuna comunitatile, sa educe in ceea ce priveste sustenabilitatea si modul in care putem incorpora activitati ecologice in mediul corporativ si in viata noastra”, subliniaza Ana Dumitrache.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ACADTeraSteelbluebeamC4E FORUM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere