Agenda Constructiilor
Duminica, 20 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HILTI: Inovatiile companiei primesc recunoastre la Red Dot Design Award
HILTI: Inovatiile companiei primesc recunoastre la Red Dot Design Award
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 12 Iul 2018 07:17
Hilti a adus acasa, la Schaan, premii pentru trei produse si pentru o familie de produse, dupa finalizarea competitiei Red Dot Design Award din acest an, informeaza un comunicat al corporatiei. Compania a castigat, de asemenea, un premiu la „cea mai buna firma in categoria sa” si a primit totodata onoruri suplimentare pentru ultima generatie a simbolului marcii Hilti - cutia rosie de instrumente, informeaza un comunicat al Hilti.
Potrivit oficialilor fabricantului de scule electrice, ciocanul combinat Hilti TE-50 AVR a primit premiul „cel mai bun dintre cei buni”, in calitate de castigator la categoria sa. Juriul a mentionat fara echivoc „inalta calitate a designului si pionieratul in design” pentru aceasta unealta electrica. Hilti TE-50 AVR asigura o performanta optima la o greutate proprie mai redusa decat cea specifica generatiilor anterioare de scule Hilti si, de asemenea, are elemente anti-alunecare ce asigura siguranta sporita in exploatare, pentru utilizatori. „Acest premiu este o confirmare a justetei strategiei noastre de design, axata pe continuitate si pe consolidarea atat a brandului, cat si a identitatii produsului, in completarea aspectelor ce tin de stricta functionalitate a sculelor electrice”, a declarat Stephan Niehaus, seful sectiei de design a Hilti.
Cea de-a sasea generatie a cutiei de unelte Hilti a primit, de asemenea, distinctia Red Dot Design Award. Bine-cunoscuta imagine iconica a brandului a fost reconfigurata, ca parte a efortului Hilti de revizuire a marcii. Este echipata cu functii aditionale, cum ar fi un maner special, ce permite atasarea altei cutii, pentru ca intreaga combinatie sa poata fi purtata cu usurinta intr-o singura mana si de un nou spatiu interior, ce poate fi configurat in functie de preferintele individuale, pentru a adaposti diverse accesorii.
Alte produse care au primit Red Dot Design Awards fac parte din familia celor fara fir (unealta de taiere, scula pentru tubulatura si instrument de stantare-perforare). Desi aceasta gama sortimentala este noua la Hilti, designul deosebit a fost luat in considerare de juriu. Acelasi lucru poate fi spus si despre Hilti TE 6-A36, ciocanul rotativ fara fir, care a primit la randul sau un premiu.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
Licente bimghid_proiectareACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere