Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Mai 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - KNAUF INSULATION initiaza proiectul de constructie a mansardelor moderne
KNAUF INSULATION initiaza proiectul de constructie a mansardelor moderne
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 26 Nov 2018 16:15
Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata materialelor izolante, alaturi de alti lideri din industria constructiilor, a lansat recent mansarda-mea.ro, o platforma online unde se regasesc cele mai performante solutii si sfaturi de specialitate pentru amenajarea unei mansarde. Initiativa este menita sa vina in sprijinul proiectelor individuale, in procesul de transformare sau de constructie a unui astfel de spatiu, prin prezentarea unor informatii complete despre toate produsele si solutiile necesare in acest sens.
Proiectul Mansarda Mea isi propune sa ofere opinii si sfaturi de specialitate pentru a veni in sprijinul actualilor si viitorilor proprietari de mansarde din Romania, mizand pe expertiza companiilor de top din industrie, precum Knauf Insulation (solutii de izolatie), Velux (solutii si sisteme pentru ferestre), Knauf Gips (finisaje) si Bramac (sisteme de acoperis). Pe langa recomandarile profesionistilor din domeniu, fiecare pune la dispozitia clientului cele mai performante produse si detalii personalizate pentru proiectul sau.
„Ne bucuram ca in contextul acestui demers Knauf Insulation poate contribui proactiv in deciziile clientului final, precum si la raspandirea informatiilor actualizate despre produsele si solutiile proprii pentru termoizolare, protectie acustica, protectie la foc, iluminat natural etc. Totodata, consideram ca solutiile inovatoare si dedicarea profesionala a fiecarui partener sunt punctele forte ale acestui proiect, aceste criterii fiind, de fapt, secretul valorii adaugate aduse utilizatorului final. Misiunea noastra este de a lansa o provocare catre gandirea conventionala si de a oferi solutii optime de amenajare a spatiilor de la mansarda, cu grija pentru oamenii care le construiesc, dar mai ales pentru cei care le folosesc”, a declarat Oana Badescu, Marketing Manager Knauf Insulation Romania.
„Am plecat de la dorinta de a inspira oamenii sa locuiasca la mansarda. La noi in tara, atat in orasele mari, cat si in mediul rural, sunt foarte multe poduri cu un potential urias, poduri care se pot transforma in locuinte moderne sau rustice, respectiv in spatii care pot fi folosite de intreaga familie. Podurile existente, cu putina investitie, pot deveni locuinte atractive, care pot uni generatiile sa locuiasca impreuna, fiecare bucurandu-se de un spatiu intim. De aceea, implicarea noastra in acest proiect, care doreste sa includa la un loc totul despre mansarda, a venit firesc, ca o dorinta de a vedea cum orasele renasc, cladirile sunt renovate, iar spatiile sunt folosite la potentialul lor maxim”, a declarat Noemi Ritea, General Manager VELUX Romania.
Prin intermediul acestui proiect, initiatorii isi propun sa le arate romanilor ca podurile intunecoase pot fi transformate in spatii calde si luminoase, cu un aer proaspat, iar posibilitatile de amenajare sunt nelimitate, daca se folosesc articolele corespunzatoare.
Potrivit reprezentantilor companiei, perspectivele legate de cresterea si aprecierea acestui proiect sunt optimiste, mizand, in primul rand, pe calitatea informatiilor oferite si a expertizei partenerilor implicati, a caror opinii si sfaturi de specialitate prezinta o autoritate in domeniu. Totodata, acestia considera ca platforma online va fi la fel de populara in randul romanilor, asa cum este deja in celelalte tari in care a fost lansata, bazandu-si presupunerile pe feedbackul imbucurator oferit atat de clientii finali, cat si de arhitectii locatiilor unde astfel de proiecte se bucura de un real succes.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelACADALLBIMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere