Agenda Constructiilor
Duminica, 20 Octombrie 2019
Teraplast 2019
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PREMIUL Smart Environment, acordat catre Iridex Group Plastic
PREMIUL Smart Environment, acordat catre Iridex Group Plastic
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 13 Dec 2018 18:04
Smart City Industry Awards, eveniment ce a avut loc la inceputul saptamanii 10-14 decembrie a.c. la Camera de Comert si Industrie a Romaniei, fiind organizat de Asociatia Romana pentru Smart City si Mobilitate, a premiat activitatea derulata de catre prof. univ. dr. Valentin Feodorov, director al companiei Iridex Group Plastic, firma ce activeaza in domeniul protectiei mediului de peste 25 de ani, informeaza un comunicat al Iridex Group Plastic. Smart City Industry Awards se afla la cea de-a treia editie si reuneste anual liderii autoritatilor responsabile cu implementarea solutiilor inteligente, precum si reprezentanti ai dezvoltatorilor, implementatorilor, mediului academic si diplomatic.
„Asociatia Romana pentru Smart City si Mobilitate a acordat premiul Smart Environment catre Iridex Group Plastic, reprezentat de prof. Valentin Feodorov, premiul fiind acordat conform criteriilor noastre de jurizare catre o firma suta la suta romaneasca. Remarcam activitatea constanta pe care profesorul Valentin Feodorov a desfasurat-o pe parcursul anilor pentru reglementarea domeniului protectiei mediului cu profesionalism, in acord cu reperele internationale, cautand sa reuneasca entitatile implicate la nivel national – atat beneficiari privati, domeniul public, cat si mediul academic. Apreciem indeosebi faptul ca Iridex Group Plastic a dovedit o implicare voluntara continua”, a declarat Eduard Dumitrascu, presedinte al Asociatiei Romane pentru Smart City si Mobilitate.
De-a lungul anilor, intreaga cariera a prof. univ. dr. Valentin Feodorov a fost dedicata protectiei mediului, activand in diferite asociatii si fundatii la nivel national si international, precum: Asociatia Internationala de Salubritate, Asociatia Romana a Compostului, ARACO si multe altele pentru a contribui la dezvoltarea acestor domenii. Prof. univ. dr. Valentin Feodorov a elaborat de-a lungul anilor, alaturi de alti specialisti in domeniu, normative si standarde in domeniul mediului. Atunci cand a fost cazul, a corectat si a atras atentia asupra unor posibile dezastre ecologice, intervenind la timp in probleme nationale de mediu cu nivelul inalt de competenta si profesionalism recunoscut de mediul ingineresc.
De asemenea, prof. univ. dr. Valentin Feodorov a asigurat managementul companiei Iridex Group Plastic in cei peste 25 de ani de activitate a firmei romanesti. Este de remarcat ca peste 25% din personalul companiei reprezinta procentul angajatilor inca din primii ani de la infiintare, ceea ce denota sustenabilitatea companiei. Printre realizarile semnificative ale firmei romanesti se numara construirea a 40% dintre instalatiile de procesare a compostului existente in Romania sau realizarea primului depozit conform de deseuri din Romania, la Bucuresti, in anul 2000, precum si implicarea in constructia a peste 80% din totalul depozitelor conforme din Romania si multe altele.
In cadrul Smart City Industry Awards, s-au mai acordat premii pentru Smart Living – Primariei Municipiului Sibiu, pentru proiectul: „Sibiu, orasul in care calitatea vietii primeaza”, Smart Citizen – Primariei Municipiului Satu Mare si companiei Smart Technology Alliance, pentru proiectul: „Smart CityApp”, Smart Government – Primariei Municipiului Alba Iulia, pentru proiectul: „Comunicare cu cetatenii prin bluetooth si beaconi (cu aplicatia E-ALBAIULIA)”, Smart Economy – Primariei Municipiului Iasi, pentru proiectul: „Dezvoltare sustenabila pe toate verticalele smart city”, Smart Mobility, parking solutions – Sky Park Systems, pentru proiectul: „Parking automatizat”, Smart Mobility, e-ticketing solutions – Telelink Romania, pentru proiectul: „Craiova Smart Transportation”, Smart Mobility, safe mobility – EyeSafe, pentru proiectul: „Eye Safe, mobility platform” si Smart Mobility, Industrial Software, pentru proiectul: „Smart city Parking – Sistem inteligent pentru managementul parcarilor urbane”.
***
Compania Iridex Group Plastic, infiintata in 1993 ca firma privata, reuneste domenii de activitate diverse, cum ar fi: constructii, agricultura, mase plastice, salubritate, toate avand ca numitor comun grija pentru mediu. Compania este prima producatoare din Romania de plasa tip retea din polietilena, obtinuta prin extrudare. In prezent, are in portofoliu o larga gama de plase, folii si ambalaje pentru uz agricol. Tot pentru domeniul agricol, ofera echipamente pentru irigatii de la producatori de top la nivel mondial. Din respect pentru comunitate, Iridex Group Plastic isi reafirma angajamentul pe termen lung in politicile de responsabilitate pentru mediu si are in vedere implementarea principiilor economiei circulare, folosind materiale si tehnologii cu impact de mediu scazut si instalatii nepoluante fabricate in Uniunea Europeana, a caror activitate este monitorizata permanent si certificata.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ghid_proiectareLicente bimACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 146 (Octombrie 2019)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2018-2019 & Perspective 2020-2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere