Agenda Constructiilor
Miercuri, 01 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - URSA: Produsul URSA TSP elimina zgomotele transmise prin pardoseala
URSA: Produsul URSA TSP elimina zgomotele transmise prin pardoseala
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 09 Sep 2014 09:45
URSA TSP este un produs care ofera modalitatea ideala de a elimina zgomotele transmise prin pardoseala. Practic, cu acest produs nici unul dintre noi nu mai este obligat sa asculte in fiecare dimineata zgomotul tocurilor vecinei de la etaj pe gresia din bucatarie, baie sau hol. Si cu cat este mai grabita vecina, cu atat mai deranjant este acest zgomot. Evident, asta se poate intampla doar daca apartamentul de la etaj a fost prevazut cu un strat izolant format din placi URSA TSP sub pardoseala. Costul suplimentar al unei astfel de izolatii este de aproximativ 2,5 euro pe metrul patrat. Deci, la un apartament de 50 de metri patrati costul confortului este infim: 120 de euro.
Aviz arhitectilor sau constructorilor si mai ales dezvoltatorilor care pot vinde mai usor un ansamblu de locuinte, de exemplu cu ajutorul programului „prima casa”, argumentul fiind grija pentru confortul locatarilor.
Un strat de placi de URSA TSP are capacitatea de a estompa zgomotele care pleaca din pardoseala si rasuna in propria incapere sau casa. Asta pentru ca URSA TSP este o placa de vata de sticla de mare densitate care are proprietatea de a absorbi zgomotele.
 
Pentru comunicatul in format complet click aici
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
ACADCOVID-19ALLBIMTeraSteel
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere