Agenda Constructiilor
Luni, 27 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - REECO: Cea de-a sasea editie a targului Enreg s-a incheiat pe 11 aprilie
REECO: Cea de-a sasea editie a targului Enreg s-a incheiat pe 11 aprilie
Oportunitati & Comunicate Publicat de Camelia Pantel 16 Apr 2014 14:44
ENREG ENERGIA REGENERABILA® cel mai mare eveniment pe energie regenerabila din triunghiul de frontiera Romania - Ungaria - Serbia impreunacu a doua editie PV Platform Romania - punctul de intalnire pentru expertii din domeniul fotovoltaic, a reunit pentru a sasea oara experti si persoane cu putere de decizie in domeniu. Evenimentul a avut loc intre 09-11 aprilie 2014 la Expo Arad.
"Domeniul energiei regenerabile traverseaza o perioada de tranzitie si maturizare, iar aceasta situatie isi lasa inevitabil amprenta pe cei care activeaza in domeniu. In pofida unei reale scaderi a investitiilor in energiile regenerabile, exista semnale optimiste care demonstreaza ca acest sector ramane in continuare atractiv pentru Romania. Cea de-a sasea editie ENREG ENERGIA REGENERABILA® impreuna cu a doua editie PV Platform Romania a adus in atentia vizitatorilor tematici noi si inovative in domeniu. Evenimentul a gazduit 55 de expozanti din 7 tari europene, pe o suprafa expozitionala de aproximativ 1500m², care au fost vizitati de 1150 de specialisti", a declarat Managerul de Proiect, Timea Szanto.
 
 
Serviciul de Comunicate si Anunturi Agenda Constructiilor asigura publicarea rapida a informatiilor de actualitate referitoare la activitatea companiilor si a institutiilor din domeniile constructii, instalatii, tamplarie si sectoarele conexe. Va oferim posibilitatea de a va face cunoscute informatiile referitoare la evenimente, anunturi de select ie de oferta, licitatii etc., inclusiv prezentarea de noutati din domeniile tehnice si economice. Informatii suplimentare: tel./fax: 021/336.04.16-17; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
 
RAWLPLUGhiltiSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
konsent
leviatan
viarom
rigips
ness project
Acvatot 2019
Ubitech
CDS
quadratum
EDIT-Structural
siniat
strabag nivel 1
concelex
MAKITA
noark
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander