Agenda Constructiilor
Duminica, 29 Martie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Saint-Gobain ramane in TOP 100 cele mai inovatoare companii din lume
Saint-Gobain ramane in TOP 100 cele mai inovatoare companii din lume
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Feb 2020 13:42
Pentru al noualea an consecutiv, Saint-Gobain a fost desemnata drept una dintre cele mai inovatoare 100 de companii si institutii din lume, potrivit clasamentului realizat de Clarivate Analytics* "Top 100 Global Innovators". Clasamentul recent publicat se bazeaza pe patru criterii: numarul total de brevete, raportul dintre numarul total acordat si cele depuse, scopul general al portofoliului de brevete si impactul acestora masurat in functie de numarul de referinte.
„Saint-Gobain inoveaza in permanenta alaturi de partenerii si clientii sai - fie ca este vorba de startup-uri sau de companii consacrate - precum si cu mediul academic. Drept urmare, un produs din 4 vandut astazi de Grup nu exista acum cinci ani. Acest lucru incurajeaza competitivitatea si progresul permanent, iar pentru angajatii nostri este o sursa de mandrie", a declarat Pierre-AndrĂ© de Chalendar, Presedinte - Director General al Grupului Saint-Gobain.
Aceasta distinctie este o recunoastere a importantei majore pe care Saint-Gobain o acorda inovatiei, cercetarii si dezvoltarii. Totodata, recompenseaza expertiza si angajamentul demonstrate de echipele noastre din intreaga lume. De asemenea, arata determinarea noastra de a lansa in permanenta pentru clientii nostri solutii noi si variate care raspund provocarilor actuale legate de confort si stare de bine, responsabilitate, productivitate si performanta.
“Includerea noastra in acest clasament pentru al noualea an consecutiv este o confirmare a succesului investitiei constante in cercetare si in dezvoltarea unor produse si solutii de inalta calitate. Inovatia este unul dintre cei mai importanti piloni ai Grupului Saint-Gobain, oferind valoare adaugata prin imbunatatirea confortului oamenilor si minimizarea impactului asupra mediului inconjurator,” a precizat Ovidiu Pascutiu, Director General al Grupului Saint-Gobain in Romania.
Pentru dezvoltarea acestor solutii, Saint-Gobain detine opt centre transversale de cercetare si numeroase unitati dedicate cercetarii si dezvoltarii, axate pe linii specifice de produse sau pe necesitati regionale. Pentru protejarea si promovarea inovatiilor sale, Grupul depune aproximativ 400 de brevete in fiecare an.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMCOVID-19TeraSteelACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere