Agenda Constructiilor
Vineri, 04 Decembrie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SAP: Lucrul la distanta impune conditii de acces sigur la infrastructurile virtuale
SAP: Lucrul la distanta impune conditii de acces sigur la infrastructurile virtuale
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 04 Iul 2019 06:40
SAP, lider global in transformare digitala, considera ca, in prezent, orice companie, indiferent de dimensiunea ei, poate avea angajati care sa lucreze de la distanta, fara sa investeasca intr-o infrastructura costisitoare si complexa. Dezvoltarea tehnologiei si raspandirea accesului la internet permit recrutarea de specialisti talentati din orice colt al lumii, un avantaj important intr-o perioada in care competitia pe piata muncii este acerba la toate nivelurile de experienta. Pentru a sustine o forta de munca la distanta, companiile trebuie sa faciliteze comunicarea in timp real intre angajati, sa ofere acces sigur la infrastructuri virtuale si sa adopte solutii sigure de stocare si partajare in Cloud.
Comunicarea in timp real
Una dintre provocarile pe care companiile trebuie sa le depaseasca daca intentioneaza sa se bazeze pe o forta de munca mobila este comunicarea eficienta intre angajati atunci cand nu se afla toti in aceeasi locatie. Acest lucru presupune crearea unei infrastructuri de comunicare care sa fie disponibila oricand, de oriunde si de pe orice dispozitiv. Pentru cele mai multe companii, un sistem hosted VoIP este cea mai potrivita solutie. Un astfel de sistem directioneaza apelurile telefonice dintre angajati pe telefoanele mobile sau pe cele fixe, indiferent de locatia in care se afla, la costuri reduse. Majoritatea solutiilor hosted VoIP includ si aplicatii Android si iOS pentru voce, conferinte si chat.
“Modul in care lucram s-a schimbat extrem de mult in ultimii ani, gratie progresului tehnologic. Companiile nu mai sunt nevoite sa se bazeze doar pe forta de munca disponibila in orasul sau tara respectiva. Ele isi pot asigura acum serviciile unor specialisti aflati oriunde in lume. Acest lucru nu este valabil doar pentru companiile mari, multinationale, ci si pentru organizatiile mici si medii, fara sa fie nevoite sa investeasca bugete mari in infrastructuri si solutii tehnice. Organizatiile care pun bazele adecvate pentru sprijinirea unei forte de munca moderne, mobile, vor reusi, intr-un timp scurt, sa culeaga beneficiile unor operatiuni de business flexibile”, afirma Irina Tache, SAP SuccessFactors Solution Sales Executive, SAP Romania.
Acces sigur la infrastructuri virtuale
Retelele private virtuale (VPN) au devenit, in ultimii ani, accesibile, indiferent de dimensiunea companiei, oferind confidentialitate datelor personale ale angajatilor. Organizatiile cu o infrastructura existenta pot adauga suport VPN prin modernizari hardware accesibile din punct de vedere al costurilor. Majoritatea dispozitivelor firewall de clasa business suporta retele VPN si reprezinta, de asemenea, o optiune accesibila. Pentru companiile care nu au o infrastructura tehnica sau care doresc sa treaca la un mediu de lucru complet la distanta, exista solutii de tipul Desktop as a Service (DaaS), care indeplinesc toate nevoile de business pentru o forta de munca mobila.
Adoptarea de solutii sigure de stocare si partajare in Cloud
Un furnizor de solutii de stocare in Cloud care sa permita accesul simultan si in siguranta pentru mai multi utilizatori si care sa ofere spatiu de stocare suficient de mare, este un partener esential pentru o companie in noua economie digitala. In special pentru companiile cu angajati care lucreaza la distanta, deoarece este dificil de estimat volumul exact de date pe care afacerea il genereaza. De asemenea, accesarea si salvarea simultana intr-o singura locatie poate duce la epuizarea imediata a spatiului de stocare, iar administrarea accesului angajatilor poate fi o sarcina anevoioasa. Astfel, alegerea unui furnizor care sa sustina orice nevoie de acces a companiei, de la editarea simultana a mai multor utilizatori, la functionalitati de diversificare si indexare, reprezinta un proces important pentru orice companie, caruia trebuie sa i se ofere o atentie deosebita.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKelmas_1octVideoConfAC-iulALLBIMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CELCO 2020
hilti
strabag nivel 1
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere