Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SCHIMBARE: David Jordan, noul Group CEO Policolor - Orgachim
SCHIMBARE: David Jordan, noul Group CEO Policolor - Orgachim
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 24 Mai 2018 15:11
Boardul director al grupului Policolor - Orgachim anunta schimbari in structura echipei de top management. Astfel, acesta il numeste pe David Jordan in functia de Group CEO Policolor - Orgachim.
David Jordan este unul dintre cei mai experimentati specialisti in Operatiuni si Supply Chain din Europa Centrala si de Est. El a condus structura de Manufacturing si Logistic Supply Chain a Unilever in Orientul Mijlociu intre 1999 si 2003, pentru ca apoi sa coordoneze din Bucuresti activitatea de Supply Chain a Unilever din Sudul Europei Centrale. In ultimii ani a oferit consultanta in management de Operatiuni si Supply Chain mai multor companii din Europa Centrala si de Est, in special din Romania si Bulgaria, din domeniile farmaceutic, FMCG, agrochimic si tipografic.
“Am in fata provocarea de a aduce valoare adaugata operatiunilor si proceselor existente pe intregul lant logistic al Policolor, de la productie, la depozitare si distributie, totul intr-un domeniu extrem de competitiv, alaturi de o echipa excelenta de profesionisti. In calitate de lider pe piata de lacuri, vopsele si rasini din Europa de Est, grupul Policolor - Orgachim se confrunta cu provocari legate de administrarea unui portofoliu in expansiune, intampinarea exigentelor tot mai crescute din partea clientilor, presiunile pe costuri, totul cu respectarea unui cadru legal complex, specific acestui domeniu. Tocmai de aceea, mentinerea standardelor crescute de exigenta si calitate, imbunatatirea operatiunilor si urmarirea cu perseverenta a viziunii grupului vor conduce la furnizarea unor servicii tot mai bune catre pietele pe care activam, timp in care putem oferi o eficienta sporita intregului model de business”, afirma noul CEO al Policolor- Orgachim, David Jordan.
Experienta lui David Jordan vine in intampinarea urmatoarelor obiective asumate de organizatie, compania fiind in etapa in care pe langa constructia unei fabrici noi, demareaza si proiectul propriului centru modern de distributie si logistica.
Despre Policolor
Policolor, producator de lacuri si vopsele cu traditie in Romania, ofera solutii si produse pentru decorarea si finisarea casei, sub brandurile Spor, CasaBella si Vinarom, sisteme profesionale pentru constructii in gama DEKO Professional, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor, dedicate service-urilor auto, in gamele Klar, Emaur si Silverpol, precum si acoperiri performante destinate industriei.
Produsele Policolor sunt prezente in peste 3.000 de magazine de retail traditional, in marile retele de bricolaj din Romania si in peste 1.000 de service-uri auto din tara. La nivel national, Policolor are zece magazine proprii.
Grupul Policolor - Orgachim opereaza doua mari unitati de productie de lacuri si vopsele: Policolor Romania si Orgachim Bulgaria si este liderul regional in domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor in zona Sud-Est Europeana.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

ACADCOVID-19TeraSteelC4E FORUMbluebeam
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere