Agenda Constructiilor
Marti, 31 Martie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Signify lanseaza personalizarea corpurilor de iluminat din materiale reciclabile
Signify lanseaza personalizarea corpurilor de iluminat din materiale reciclabile
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Nov 2019 16:49
Signify, liderul mondial in iluminat, a anuntat primul serviciu din lume pentru consumatori care permite personalizarea si achizitia de corpuri de iluminat online (abajur si veioza), imprimate 3D din materiale reciclabile si livrate la usa ta in doua saptamani. Mai mult, compania a anuntat ca utilizeaza materiale reciclate pentru imprimarea 3D si a lansat prima lampa de masa cu LED marca Philips, realizata din 24 de CD-uri reciclate.
In urma unui proiect pilot din Benelux, Signify isi extinde serviciul pentru consumatori in intreaga Europa. La doar cateva click-uri distanta, iti poti proiecta propriul corp de iluminat decorativ. Alegi pur si simplu designul de baza, apoi il personalizezi alegand dimensiunea, culoarea, textura, tiparul corpului de iluminat si tipul de bec LED, incluzand becurile Philips Hue. Dupa doua saptamani, Signify livreaza produsul finit la usa ta.
Corpurile de iluminat imprimate 3D de la Signify sunt construite tinand cont de dezvoltarea durabila. Materialul de baza este un policarbonat puternic, de inalta calitate si 100% reciclabil. Un corp de iluminat fabricat normal, excluzand electronicele si becul, are o amprenta de carbon cu 47% mai mica decat un corp de iluminat din metal construit in mod traditional. Mai mult, nu este utilizat niciun fel de lipici si are mai putine componente. Acesta masoara doua treimi din greutatea unui corp de iluminat conventional, ceea ce inseamna o reducere a emisiilor de carbon de 35% la expediere.
Investitia Signify in imprimarea 3D ilustreaza de asemenea angajamentul companiei pentru a servi mai bine clientii, in timp ce reduce amprenta de carbon proprie si a clientilor.
„Acesta este primul serviciu pentru publicul larg care permite personalizarea corpului de iluminat durabil. Si, intrucat este un serviciu online, acesta poate fi integrat cu usurinta in magazine online ale unor terte parti, oferind mai multe optiuni consumatorilor. Este o alta lume si arata modul in care deschidem calea pentru a servi clientii din toata lumea cu cele mai inovatoare si durabile tehnologii de iluminat”, a spus Khalid Aziz, Sef de Proiecte in cadrul Signify.
Signify a mai dezvaluit planurile de extindere internationala majore pentru imprimarea 3D la comanda si corpuri de iluminat personalizate pentru clienti profesionisti. Produsele profesionale pot fi reciclate la sfarsitul duratei lor de viata.
 
ACADTeraSteelALLBIMCOVID-19
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere