Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SKANSKA continua lucrarile la proiectul Campus 6 cu o investitie de 76 milioane euro
SKANSKA continua lucrarile la proiectul Campus 6 cu o investitie de 76 milioane euro
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 14 Feb 2019 15:40
Skanska Romania, filiala locala a unuia dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari la nivel global, a asezat impreuna cu Microsoft Romania piatra de temelie pentru cea de-a doua faza a proiectului Campus 6. Microsoft Romania a inchiriat 98% din Campus 6.2, precum si doua etaje in Campus 6.3. In total, compania a securizat in jur de 23.000 mp de spatii de birouri in complexul in care se va muta in 2020. La eveniment au participat membri si parteneri ai Skanska Romania si Microsoft Romania, precum: Bates International, Corvin Cristian Studio, JLL si CBRE.
„Misiunea Microsoft - si viziunea din spatele tuturor produselor, serviciilor si inovatiilor noastre - e de a oferi oportunitatea tuturor oamenilor si organizatiilor de a realiza mai mult. E ceva ce, natural, ne dorim si pentru echipa noastra - de aceea parteneriatul cu Skanska nu este deloc intamplator. Avem multe in comun, si am regasit in acest spatiu elemente care definesc spiritul Microsoft: inovatie curajoasa si sustenabila, focus pentru excelenta si dezvoltare continua. Suntem incantati ca ne vom muta intr-un spatiu care intr-adevar isi merita atributul de „future-proof”, a declarat Violeta Luca, General Manager Microsoft Romania.
Cladirile in care se va muta Microsoft vor fi certificate LEED si WELL. Campus 6.2 si 6.3 sunt primele cladiri de birouri din Romania ce vor fi certificate WELL, acesta fiind cel mai important standard pentru cladiri axat pe imbunatatirea sanatatii si a starii de bine, prin atributele mediului construit. Angajatii Microsoft vor fi primii care vor alerga la 40 m inaltime pe pista dedicata, de pe acoperisul cladirilor Campus 6.2 si Campus 6.3 . In plus, vor putea lucra in aer liber in placemaking-ul echipat cu mobilier multifunctional, prize electrice si Wi-Fi.
Situat in zona de centru-vest a Bucurestiului, in imediata apropiere a Universitatii Politehnice unde studiaza viitorul industriei IT, complexul Campus 6 revitalizeaza zona si contribuie la evolutia peisajului urban si a comunitatii din preajma.
Solutiile „smart” si tehnologia de ultima generatie din Campus 6 le ofera utilizatorilor o experienta completa si transforma proiectul intr-unul inovator. Complexul va avea un all-in-one Building App, oferind servicii de car & bike sharing, drop by box si food delivery, precum si o Receptie Virtuala care digitalizeaza accesul in cladire. Sistemul de operare integrat le va permite utilizatorilor sa ii contacteze direct pe responsabilii cu mentenanta cladirii, precum si in gasirea facilitatilor si a evenimentelor din zona.
„In viata fiecarui proiect, ca si in viata fiecarui om, sunt anumite momente speciale care merita sarbatorite. Asezarea pietrei de temelie este unul cu totul aparte si ne face placere sa marcam acest moment impreuna cu Microsoft. Momentul special al evenimentului a fost cel in care fiecare participant a asternut pe o foaie de hartie cateva randuri despre cum isi imagineaza ca vor arata birourile viitorului. Toate acestea au fost asezate la temelia cladirii de birouri Campus 6.2”, a declarat Aurelia Luca, Managing Director Skanska Property Romania
Campus 6 include patru cladiri de birouri care ofera o suprafata inchiriabila totala de 81.000 mp si doua niveluri subterane cu 1.000 de locuri de parcare. Prima faza a proiectului a fost livrata deja in T3 din 2018 iar finalizarea intregului complex este programata pentru anul 2022.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

COVID-19TeraSteelALLBIMACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere