Agenda Constructiilor
Duminica, 29 Martie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SKANSKA inaugureaza prima cladire din Campus 6 si construieste alte trei
SKANSKA inaugureaza prima cladire din Campus 6 si construieste alte trei
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Oct 2018 16:06
Grupul Skanska, lider mondial in dezvoltare imobiliara si constructii, inaugureaza Campus 6.1, prima cladire finalizata din complexul Campus 6, proiect care marcheaza extinderea Skanska Romania in zona de Centru-Vest a capitalei.
Cladirea Campus 6.1 este certifiata LEED Gold si integreaza solutii sustenabile pentru minimizarea amprentei asupra mediului care totodata vor reduce semnificativ costurile de operare. Utilizarea celor mai noi tehnologii in scopul de a creste nivelul de wellbeing al utilizatorilor cladirilor si de a scadea amprenta ecologica a proiectelor dezvoltate este o parte esentiala a filosofiei Skanska la nivel global, principii de la care Campus 6.1 nu face exceptie.
Campus 6 aduce o suita de noutati pe piata cladirilor de birouri din Romania, printre care se numara implementarea sistemelor de masurare si monitorizare a factorilor ambianti. Inovatoare este si receptia virtuala a complexului, parte din aplicatia integrata a Campus 6, care va furniza informatii despre cladire si facilitatile oferite, cat si servicii precum car sharing si bike sharing.
„Campus 6.1 este rezultatul minunat al unui efort cumulat al intregii echipe Skanska si al partenerilor si clientilor nostri. Utilizatorii sunt cei care ne inspira sa construim cladiri inovatoare, iar Campus 6 este o solutie pe care o aducem pe piata de birouri ca raspuns la nevoile generatiei lor. Livrarea primei faze a proiectului face parte din strategia de dezvoltare sustenabila pe care o avem pentru zona de Centru-Vest a Bucurestiului si se va continua prin constructia celor trei cladiri care vor intregi complexul”, declara Aurelia Luca, Managing Director Skanska Property Romania.
Proiectul cuprinde gradini urbane dotate cu prize electrice si Wi-Fi, precum si spatii exterioare proiectate special pentru intruniri de business si sociale, restaurante si cafenele cu terase. Angajatii si partenerii companiilor care au birourile in cladire se vor putea intalni, lucra si relaxa aici.
Dezvoltarea complexului Campus 6 nu se opreste aici, proiectul avand prevazute in total patru etape, cu o suprafata inchiriabila totala de 81.000 mp. Si prin acest proiect, Skanska isi propune sa ofere un mediu de lucru sanatos pentru utilizatorii spatiilor de birouri, care sa le permita si sa ii incurajeze sa isi atinga potentialul maxim. Vanzarea Campus 6.1 s-a numarat printre cele mai mari tranzactii ale anului, CA Immo fiind compania care a cumparat cladirea pentru o suma de 53 de milioane de euro. Campus 6.1 este cea de-a patra cladire de birouri construita si vanduta de Skanska pe piata din Romania.
Skanska Romania
Skanska Romania este un dezvoltator si constructor de cladiri ecologice de birouri destinate crearii unor medii favorabile cresterii economice si stimularii afacerilor. Compania si-a inceput activitatea in Romania in anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, lider mondial in dezvoltare imobiliara si constructii. Proiectele Skanska Romania ofera spatii de birouri realizate la cele mai inalte standarde de calitate in locatii cheie care asigura atat succesul cat si satisfactia clientilor si a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska Romania vor parcurge procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltarii sustenabile, ale eficientei energetice optime si ale asigurarii unui mediu de lucru superior.
Grupul Skanska
Facem parte din Grupul Skanska, fondat in anul 1887. Grupul este una dintre cele mai mari companii ce furnizeaza servicii de constructii si dezvoltare din lume, avand in prezent 41.000 de specialisti angajati in Europa si S.U.A.. Construim in conformitate cu principiile de dezvoltare sustenabila, punand accent pe nevoile viitoare ale comunitatilor in care operam. Ne axam pe modul in care proiectele noastre vor influenta vietile oamenilor si dezvoltarea tarii pe termen lung. Participam la unele dintre cele mai inovatoare constructii si lucram in prezent cu 10.000 de proiecte in intreaga lume. Veniturile companiei Skanska au totalizat in 2016 aproximativ 16 miliarde euro, iar profitul operational a fost de 866 milioane euro. Sediul companiei se afla la Stockholm, Suedia. Skanska este listata la Bursa de Valori din Stockholm din 1965. Standardele de lucru ale Skanska sunt descrise in “Codul de Conduita”. Pe fiecare piata, ne desfasuram activitatea conform unor valori comune: pretuim viata, ne comportam etic si transparent, suntem mai buni in echipa si suntem dedicati clientilor nostri. In Polonia, Skanska are aproape 7.000 de specialisti angajati in 3 unitati operationale: Skanska S.A., Skanska Property Poland, Skanska Residential Development Poland.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19TeraSteelALLBIMACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere