Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SKANSKA Romania organizeaza evenimentul Health & Safety Week 2019
SKANSKA Romania organizeaza evenimentul Health & Safety Week 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Mai 2019 15:49
Grupul Skanska, lider mondial in dezvoltare imobiliara si constructii, aprofundeaza printr-o initiativa dedicata importantei pe care o au siguranta si sanatatea, doua dintre principiile care definesc viziunea companiei, prin organizarea evenimentului Health & Safety Week 2019. Desfasurata la nivel mondial pentru al 15lea an consecutiv, initiativa consta intr-o saptamana de activitati de preventie a accidentelor la locul de munca, sub tema Actioneaza & Reactioneaza.
Ca in fiecare an, Health & Safety Week 2019 continua conversatia pe tema bunelor practici de siguranta si sanatate la locul de munca, cu focus pe minimizarea si prevenirea potentialelor riscuri de la locul de munca. Tema de anul acesta, Actioneaza & Reactioneaza, promoveaza constientizarea factorilor cu potential de risc atat la nivel individual, pentru evitarea accidentelor, cat si colectiv, prin leadership responsabil la fiecare nivel de management.
„Oamenii din spatele proiectelor pe care le dezvoltam sunt cei mai importanti pentru noi, iar sanatatea si siguranta lor, prioritatea noastra principala. Grija pentru viata a devenit firesc parte din cultura noastra, deoarece credem ca suntem responsabili pentru noi si cei din jurul nostru, iar Health & Safety Week este inca o modalitate prin care construim bune practici pentru angajatii si colaboratorii Skanska. Pornind de la preventia riscurilor pe santier, vrem ca preocuparea pentru sanatate si siguranta sa devina obiceiuri normale, atat la locul de munca cat si acasa”, declara Mircea Bosie, Health & Safety Manager, Skanska Property Romania
Health & Safety Week 2019 a prilejuit in Romania activitati in toate locatiile Skanska din Bucuresti: Campus 6, Equilibrium si birourile Skanska Romania din Green Court Bucharest. Programul acestei saptamani a inclus discutii, demonstratii, precum si exercitii practice prin care participantii au avut ocazia sa experimenteze intr-un mediu controlat si sigur diverse situatii de risc.
Printre principalele teme abordate a fost riscul de cadere de la inaltime, cel mai frecvent din industria constructiilor, adresat prin demonstratii de salvare de la inaltime, cu rolul de a sublinia importanta respectarii regulilor pe santier. Pentru a facilita comunicarea cu muncitorii, esentiala in situatii riscante, au fost organizate „tool box talks” si competitii near miss, iar capacitatea de raspuns in cazuri de urgenta a fost antrenata prin exercitii practice de evacuare si de utilizare a stingatoarelor, sub indrumarea atenta a autoritatilor de la Brigada de Pompieri.
Editia de anul acesta a cuprins de asemenea activitati menite sa ii destinda pe participanti, precum sesiuni de masaj, dar si ateliere cu o puternica componenta educationala, precum un exercitiu imersiv cu alcohol goggles - ochelari care simuleaza efectele consumului de alcool. In cadrul acestuia, cei prezenti au avut ocazia sa experimenteze senzatia de a executa sub influenta alcoolului sarcini usoare, de zi cu zi. Simularea le-a adus participantilor o mai buna intelegere teoretica si practica asupra riscurilor ascunse in spatele unor situatii aparent inofensive.
Grupul Skanska este renumit in industrie pentru inaltele standarde de conduita prin care se angajeaza sa asigure siguranta si confortul angajatilor si partenerilor sai. Ambitia de a seta constant standarde inalte pentru viata la birou, care sa anticipeze provocarile viitorului si sa raspunda cat mai bine cerintelor locurilor de munca moderne, este o preocupare constanta pentru Skanska. Inca din 2011, Skanska Romania alege sa construiasca responsabil, pornind de la nevoile societatii in proiectele demarate, si isi propune ca prin activitatea desfasurata sa contribuie la cresterea calitatii vietii.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
Acvatot 2019
siniat
theda mar
EDIT-Structural
viarom
quadratum
CONCEPT STRUCTURE
CDS
ness project
noark
strabag nivel 1
leviatan
MAKITA
concelex
rigips

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
top 500
econet
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander