Agenda Constructiilor
Duminica, 25 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - CITR: Hidroserv se restructureaza si intra in etapa de reorganizare
CITR: Hidroserv se restructureaza si intra in etapa de reorganizare
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 17 Oct 2019 15:07
Societatea de Servicii Hidroenergetice, este pregatita pentru intrarea in reorganizare. In acest moment, compania se afla intr-o situatie stabila, de breakeven, in urma derularii unui proces de restructurare, inclusiv a personalului.
In acest context, strategia de reorganizare a Hidroserv SA avuta in vedere de CITR presupune valorificarea activelor excedentare care nu contribuie la activitatea curenta, continuarea activitatii de mentenanta in urma incheierii unui nou acord cadru cu Hidroelectrica si participarea la proiecte viitoare de investitii pentru modernizarea hidroagregatelor, initiate de sus-mentionata companie. Societatea are capacitatea de a genera o activitate profitabila, cu conditia ca planificarea si volumul lucrarilor sa fie programate echilibrat, astfel incat sa asigure acoperirea personalului cu lucrari pe intreaga perioada a anului.
„Suntem pregatiti pentru depunerea unui plan de reorganizare al Hidroserv SA pana la finalul anului, iar capacitatea operationala a societatii, personalul supra-calificat si incheierea unui nou acord cadru vor crea premisele necesare restructurarii societatii. In perioada urmatoare vor incepe negocierile cu Hidroelectrica pentru incheierea unui nou acord cadru care sa prevada prestarea serviciilor de mentenanta de catre Hidroserv si care este imperios necesar pentru succesul redresarii companiei.” subliniaza Adrian Lotrean, Senior Partner CITR.
Compania detine baza materiala si dotarile necesare pentru asigurarea serviciilor de mentenanta si capacitatea operationala de a derula lucrari de investitii si modernizari a hidroagregatelor, numai in 2018 executand doua lucrari importante de modernizare la centrala de la Beresti, judetul Bacau, si la cea de la Calimanesti, judetul Valcea.
Redresarea Hidroserv este importanta pentru Sistemul Energetic National (SEN), aparitia unor avarii ale echipamentelor putand antrena pierderi semnificative si cu impact pentru sectorul energetic. Un nou acord cadru, pentru o perioada de inca patru ani, va permite si imbunatatirea conditiilor de lucru ale salariatilor companiei, ceea ce va contribui la pastrarea in companie a unui personal competent si calificat pentru astfel de lucrari strategice.
 
AUTODESKCOVID-19elmas_1octALLBIMVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CELCO 2020
hilti
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
econet
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere