Agenda Constructiilor
Sambata, 24 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - Avocado.red: Consiliere gratuita pentru cresterea potentialului de performanta
Avocado.red: Consiliere gratuita pentru cresterea potentialului de performanta Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Elena Icleanu 10 Aug 2020 13:59
Avocado.red, platforma integrata care conecteaza utilizatorii cu terapeuti, avocati si alte tipuri de specialisti, lanseaza un program de consiliere gratuita pentru profesionisti si antreprenori care trec printr-o perioada dificila sau au nevoie de coaching pentru dezvoltarea personala si profesionala. Cu sprijinul a 72 de coachi voluntari care vor dona 1.560 de ore de consiliere, Avocado.red va facilita, pana la finalul acestui an, un numar de 2.080 de sesiuni gratuite de coaching online, de cate 45 de minute fiecare. Astfel, 520 de profesionisti vor beneficia de cate patru sesiuni prin care sa invete sa gestioneze mai usor dificultatile financiare sau emotionale generate de criza Covid-19.
"Ne dorim sa venim in sprijinul antreprenorilor si managerilor in contextul in care, in aceasta perioada marcata de profunde schimbari la nivel economic si social, acestia au nevoie de toata sustinerea pentru a reporni motoarele business-urilor si a face fata presiunii psihologice", precizeaza Kinga Orosz, Product Manager Avocado.
Pentru a beneficia de coaching online gratuit, cei interesati trebuie sa se inregistreze pe site-ul avocado.red si sa completeze formularul si un chestionar de inscriere. Cele patru sesiuni gratuite de consiliere au loc in mediul online, pe parcursul a patru saptamani, iar durata unei sesiuni este de 45 de minute. 
"Coaching-ul este despre deblocarea potentialului de performanta si punerea lui in miscare in viitorul apropiat. Coaching-ul are la baza convingerea ca oamenii vor si pot sa faca lucruri din ce in ce mai bune. Un coach nu-ti va spune ce si cum sa faci, ci iti va pune intrebarile potrivite prin care vei descoperi si implementa propriile tale solutii la provocarile pe care le ai", explica Kinga Orosz.
Echipa startup-ului Avocado.red a inceput proiectul in august 2019 si a lansat online serviciul in luna iunie a acestui an. Business-ul este sustinut de expertiza de peste 18 ani a BestJobs, una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din Romania. Momentan, pe Avocado.red sunt disponibili coachi, psihoterapeuti, avocati si urmeaza extinderea si catre alte tipuri de experti: mentori de business, consultanti de marketing, nutritionisti etc.
Platforma Avocado.red se adreseaza atat persoanelor care au nevoie de un specialist, cat si companiilor care vor sa ofere astfel de abonamente angajatilor, ca beneficiu extra salarial. Startup-ul Avocado.red se concentreaza momentan pe piata din Romania, insa are deja cativa specialisti internationali care pot fi accesati direct din platforma. In planurile de viitor intra insa si extinderea la nivel european.
***
Avocado.red este platforma online care faciliteaza interactiuni valoroase cu profesionisti, prin care utilizatorii obtin claritate, solutii, incredere si dezvoltare. Platforma sustine comunicarea integrata cu specialistii (apeluri video, mesagerie, calendar, schimb de documente, plata etc), precum si recomandari personalizate pentru fiecare utilizator. Serviciile disponibile sunt momentan: life & business coaching, psihoterapie si sanatate mentala, consultanta juridica.
 
COVID-19VideoConfAC-iulelmas_1octAUTODESKALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
CELCO 2020
rigips
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere