Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - HOLCIM organizeaza Zilele Internationale ale Securitatii si Sanatatii in Munca 2017
HOLCIM organizeaza Zilele Internationale ale Securitatii si Sanatatii in Munca 2017 Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de Stelian DINCA 22 Mai 2017 11:33
Holcim Romania a lansat programul „Zilele Internationale ale Securitatii si Sanatatii in Munca 2017”, cu obiectivul de a continua ambitia companiei - Zero Accidente - si de a mentine progresul inregistrat in ultimul an de activitate pe aceasta arie.
Obiectivul campaniei - care se desfasoara pe parcursul lunii mai - vizeaza eliminarea actiunilor nesigure la locul de munca. Aceasta cuprinde peste 200 de activitati implementate in 25 de locatii la nivel national atat pentru cei aproape 800 de angajati si pentru familiile acestora, cat si pentru sute de clienti, subcontractori, furnizori, membri ai comunitatilor si autoritati locale. Tema campaniei din acest an este „Stop actiunilor nesigure”.
Numeroase activitati de anvergura sunt programate sa aiba loc, cum ar fi simularile majore de incendiu care implica multiple echipe de pompieri, cursuri de educatie rutiera si conducere defensiva, cursuri tehnice privind standardele de siguranta, cursuri de prim ajutor, ateliere de nutritie, evenimente deschise pentru comunitate sau competitii sportive.
„Sustinem ambitia noastra de Zero Accidente prin interventii complementare, cat mai variate, de la mentinerea conditiilor de lucru sigure, instruirea continua a angajatilor din toate operatiunile Holcim Romania, pana la comunicarea constanta si crearea de momente inspirationale. Pentru a pastra aceasta energie, timp de o luna, organizam un program dedicat securitatii si sanatatii in munca prin exercitii de evaluare a proceselor, training-uri, simulari, seminarii si activitati dedicate sanatatii si preventiei, cu implicarea si sustinerea tuturor colegilor, dar si a partenerilor nostri, a clientilor, a furnizorilor si autoritatilor locale”, a declarat Madalina Craciunescu, Director Organizatie si Resurse Umane Holcim Romania.
 
 
ABONARE REVISTEALLBIMhiltiRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
noark
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
CDS
MAKITA
rigips
ness project
FRONTALE
strabag nivel 1
concelex
quadratum
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
viarom
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander