Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - PREMIILE EURO-CONSTRUCTII - EURO-CONSTRUCTII 2015: Excelenta in afaceri, recunoscuta prin decernarea de trofee
EURO-CONSTRUCTII 2015: Excelenta in afaceri, recunoscuta prin decernarea de trofee
Premiile EURO-Constructii Publicat de Elena Icleanu 29 Mai 2015 18:49
In cadrul galei de decernare a premiilor EURO-Constructii ce a avut loc la data de 25 mai 2015 intr-un cadru festiv la hotelul Radisson Blu din Bucuresti, au fost laureate cinci companii specializate in domeniul instalatiilor electrice si automatizarilor, doua firme fiind premiate la categoria de Inovatii si Tehnologii si cate una la sectiunile de Sustenabilitate & CSR, Reliable Brands, respectiv Dezvoltare & Afaceri.
Prima companie din domeniu laureata cu trofeul EURO-Constructii la categoria Inovatii si Tehnologii este Schneider Electric Romania, reprezentata de Petre Butu, vicepresedintele diviziei Partner. Furnizorul de tehnologii, sisteme si solutii pentru instalatii electrice a primit trofeul EURO-Constructii pentru preocuparea permanenta pentru inovare in domeniul instalatiilor electrice si automatizarilor, in contextul in care eficienta a devenit un factor decisiv de diferentiere in evaluarea unei cladiri. Cel mai recent produs lansat de companie pe piata locala este reprezentat de un sistem de management al energiei, care genereaza economii sustenabile in cladirile mici si mijlocii, precum spatii de birouri, centre comerciale sau hoteluri. Dezvoltat de Schneider Electric pe principiile "Masurati, Conectati si Economisiti", Smart Panel este o solutie usor de implementat, ce raspunde nevoii urgente de a reduce costurile cu energia si de a indeplini normele europene pentru cladirile verzi.
Cea de-a doua companie care a primit trofeul EURO-Constructii la aceeasi sectiune este 3M Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de tehnologii, produse si servicii inovatoare din tara noastra, distinctia fiind acordata directorului general al firmei, Catalin Velescu. Despre aceasta companie s-au scris adevarate tratate de afaceri, fiind folosita ca exemplu pentru dezvoltare sustenabila, inovatie, adaptabilitate, promovarea de solutii performante si perfect adaptate fiecarei aplicatii in parte. Diversificarea constituie argumentul principal, pe care s-a bazat intreaga evolutie a grupului, care are capacitatea de a surprinde esenta ideilor noi si de a le transpune in produse ingenioase.
Compania de profil premiata in cadrul sectiunii Sustenabilitate & CSR este Philips Romania - Divizia Lighting, trofeul EURO-Constructii fiind ridicat de Costin Cunesteanu, Key Account Manager in cadrul Philips Lighting CEE. Furnizorul de solutii economice de iluminat si aplicatii specializate este parte a grupului olandez Royal Philips, companie recunoscuta la nivel mondial avand un portofoliu extins si axandu-se pe imbunatatirea stilului de viata al populatiei prin inovatii periodice. Prin divizia Lighting, Philips ofera solutii de iluminat recunoscute pentru design, fiabilitate, durabilitate, eficienta si, mai ales, pentru impactul redus pe care il au asupra mediului inconjurator. In 2014, vanzarile de sisteme de iluminat cu LED realizate de Philips in Romania au inregistrat o crestere de pana la 60% fata de nivelul anului anterior, majoritatea proiectelor importante fiind realizate cu astfel de solutii.
Compania Eaton Electric, specializata in furnizarea de solutii moderne pentru distributia energiei, controlul si monitorizarea proceselor industriale, a primit trofeul EURO-Constructii la sectiunea Reliable Brands. Eaton Electric este reprezentanta din Romania a unuia dintre cei mai importanti producatori mondiali de echipamente electrice de joasa tensiune si de solutii de automatizare, care include intre brand-urile sale nume cunoscute precum Moeller, Holeck, Westinghouse, Cutler sau Hammer. Eaton Electric Romania este o companie infiintata in anul 1997 cu capital integral german, ca reprezentanta in Romania a grupului Moeller. De la sediul central din Bucuresti sau de la birourile din Brasov, Baia Mare, Constanta, Craiova, Iasi, Cluj, Sibiu si Timisoara, expertii Eaton sunt permanent la dispozitia clientilor, activitatea lor remarcandu-se prin profesionalismul si calitatea serviciilor, fapt confirmat de colaborarile cu diversi parteneri si lucrarile de referinta realizate.
La categoria Dezvoltare & Afaceri a fost laureata compania Electromagnetica, reprezentata la eveniment de Liliana Gheorghe, sefa biroului de marketing din cadrul firmei. Compania este unul dintre cei mai mari producatori locali de sisteme de iluminat pe baza de LED, fiind listata la Bursa de Valori Bucuresti. Electromagnetica a primit trofeul EURO-Constructii pentru dezvoltarea tehnologiei pe baza de LED si promovarea acesteia in Romania. Recent, a lansat o gama de produse de lux pe baza de LED, denumite sugestiv Igrego - Generatia Y. Noile corpuri de iluminat sunt destinate segmentului rezidential si se remarca prin designul futurist, lampa avand forma literei Y. Electromagnetica a obtinut, in 2014, incasari de circa 10 milioane de euro din vanzarea de sisteme si corpuri de iluminat cu LED si, in perioada urmatoare, si-a planificat investitii de 1,5 milioane de euro pentru achizitia de noi echipamente tehnologice, SDV-uri si aparate de masura si control.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTeraSteelCOVID-19C4E FORUMACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere