Agenda Constructiilor
Sambata, 24 Octombrie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - ACI CLUJ SA: Elementele prefabricate din beton sunt tot mai solicitate
ACI CLUJ SA: Elementele prefabricate din beton sunt tot mai solicitate
Producatori & Furnizori Publicat de Simona Ene 12 Apr 2013 10:37
In pofida faptului ca anul trecut, pe fondul scaderii cererii / cantitatii necesare de elemente prefabricate din beton, conducerea companiei ACI Cluj SA (din Cluj-Napoca) estima o diminuare de circa 18% a comenzilor de sisteme prefabricate, in prezent considera ca numarul lucrarilor realizate prin utilizarea acestor solutii a crescut simtitor atat in judetul de origine, cat si la nivelul intregii tari. Acesta este si motivul pentru care, recent, s-a luat decizia de a separa aceasta activitate de cea de constructii-montaj, prin promovarea de sine statatoare a sistemelor livrate prin Fabrica de Prefabricate, care functiona ca o divizie a firmei. „In prezent, societatea noastra proiecteaza - prin companii specializate -, executa si furnizeaza elemente prefabricate din beton realizate cu elemente metalice de cofrare, acestea fiind livrate la cerere pe santier, insa, in functie de solicitari, putem efectua inclusiv operatiunile de montaj. Sistemele de cofrare utilizate, ce permit realizarea unor elemente prefabricate de diferite dimensiuni, au fost achizitionate recent de firma noastra”, a declarat Dorin Aschilean, director general in cadrul ACI Cluj SA.  
Pe fondul contractelor adjudecate in ultima perioada, inca din luna februarie a.c., compania a inceput sa-si extinda capacitatea operationala, prin suplimentarea echipelor de ingineri specializati in constructii civile si industriale. In prezent, societatea deruleaza o serie de proiecte industriale, printre care se afla un depozit de produse finite (pentru Terapia Ranbaxy, din Cluj-Napoca), o hala pentru firma Emerson, un spatiu de stocare finantat de Macromex, precum si obiective edilitare: extinderea si reabilitarea retelelor de apa si canalizare din Gura Humorului si edificarea statiilor de epurare din localitatile Simleul Silvaniei, Jibou si Cehu Silvaniei. Din punct de vedere al evolutiei afacerilor, compania a inregistrat anul trecut incasari de circa 42 milioane de euro, in usoara scadere fata de rezultatele estimate initial, de 44,5 milioane de euro. Pentru anul in curs, conducerea companiei preconizeaza o sporire a numarului proiectelor initiate pe plan autohton, concomitent cu implicarea mai activa a autoritatilor centrale, in vederea redresarii pietei de profil.
***
In domeniul productiei de elemente prefabricate din beton, ACI Cluj SA executa sisteme pentru fundatii, grinzi, placi, gradene etc., activitatea de fabricatie desfasurandu-se intr-un mediu controlat, in baza proprie. Pentru informatii suplimentare, www.acicluj.com
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKALLBIMCOVID-19elmas_1octVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
ssab ag antrepriza generala
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
strabag nivel 1
rigips
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere