Agenda Constructiilor
Sambata, 20 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - CHRYSO estimeaza o noua crestere a vanzarilor de aditivi in 2016
CHRYSO estimeaza o noua crestere a vanzarilor de aditivi in 2016
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 02 Iun 2016 13:59
Furnizorul de produse chimice pentru constructii Chryso Romania, subsidiara locala a grupului francez Chryso, a inregistrat o cifra de afaceri de circa doua milioane de euro in 2015, pentru 2016 fiind estimata o noua majorare a vanzarilor din tara noastra. "Avem foarte multe noutati de implementat in acest an, cum sunt tehnologia «Fill-Free» pentru imbunatatirea proprietatilor betonului in segmentul prefabricatelor sau noua gama de superplastifianti pentru beton gata preparat. Cresterea nivelului nostru de competenta in cercetare si dezvoltare (R&D) ne-a permis, de asemenea, sa adaptam intreaga gama de plastifianti si superplastifianti la nevoile pietei din Romania, mai mult de 70% din produse fiind dezvoltate aici", a declarat Costel Moise, directorul general al Chryso Romania, companie cu sediul in judetul Prahova, la Aricestii Rahtivani.
Societatea este activa la nivelul tuturor segmentelor pietei de aditivi pentru beton, in special in sectorul prefabricatelor, unde beneficiaza de expertiza internationala a grupului Chryso. "Pe segmentul de beton gata preparat avem o prezenta tot mai insemnata, mai mult de 25% din producatorii de betoane din Romania fiind clientii nostri, atat in randul marilor competitori internationali, cat si locali. De asemenea, suntem prezenti si pe piata aditivilor pentru ciment, furnizand materiale pentru toti producatorii din Romania", a precizat Costel Moise.
Potrivit managerului, piata locala a aditivilor si produselor chimice pentru constructii s-a inscris pe un trend ascendent din punct de vedere cantitativ in 2015 fata de nivelul din 2014 (+10%), insa specificul pietei si competitia din domeniu nu au permis, inca, o crestere asemanatoare si din punct de vedere valoric. Astfel, piata locala de profil nu a depasit nici in 2015 pragul de 20 milioane de euro, conform datelor Chryso Romania.
***
Grupul francez Chryso si-a triplat cifra de afaceri in ultimii zece ani, devenind lider al pietei internationale de produse chimice pentru constructii, cu o prezenta activa in 70 de tari si 20 filiale, in intreaga lume. Compania lucreaza cu aproximativ 1.000 de angajati, avand, de asemenea, o retea internationala de distribuitori si detinatori de licente, patru centre de cercetare-dezvoltare, 27 de unitati de productie si 23 de laboratoare locale.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ABONARE REVISTESISECAMRAWLPLUGALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
siniat
quadratum
MAKITA
Acvatot 2019
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT
ness project
Ubitech
strabag nivel 1
concelex
leviatan
noark
CDS
CONCEPT STRUCTURE
rigips
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
top 500
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander