Agenda Constructiilor
Joi, 18 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - Corinth Pipeworks va livra tevi din otel pentru proiectul Neptun Deep al OMV Petrom
Corinth Pipeworks va livra tevi din otel pentru proiectul Neptun Deep al OMV Petrom
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 17 Nov 2023 11:56
Corinth Pipeworks, divizia de tubulatura a grupului elen Cenergy Holdings, va produce si furniza 160 km de tevi din otel sudate longitudinal cu arc submersibil (LSAW) pentru constructia unei conducte submarine de gaze naturale pentru proiectul Neptun Deep dezvoltat OMV Petrom in Marea Neagra. Contractul de furnizare este evaluat intre 100 si 150 de milioane de euro. Corinth Pipeworks este subcontractant, in acest proiect, al grupului Sumitomo Corporation Europe Limited.
Perimetrul Neptun Deep are o suprafata de 7.500 de kilometri patrati si este situat la aproximativ 160 km de malul romanesc al Marii Negre, la adancimi de pana la 1.000 de metri. Neptun Deep este cel mai mare proiect de exploatare a gazelor naturale din partea romaneasca a Marii Negre si primul proiect submarin de adancime din Romania.
Conducta va fi fabricata de Corinth Pipeworks in Grecia si va avea un diametru de 762 mm (30 inch) si va fi tratata cu acoperire anticoroziva.
Corinth Pipeworks are un portofoliu cuprinzator de produse si solutii dedicate proiectelor offshore, utilizand cele mai noi tehnologii in fabricatie.
"Suntem deosebit de incantati sa primim acest proiect major de le Sumitomo Corporation Europe Limited, un partener de incredere al OMV Petrom, cea mai mare companie energetica integrata din sud estul Europei", a declarat Ilias Bekiros, directorul general al Corinth Pipeworks.
Din grupul Cenergy Holdings face parte si producatorul roman de cabluri ICME ECAB.
OMV Petrom si Romgaz vor investi pana la 4 miliarde euro pentru faza de dezvoltare a proiectului Neptun Deep, care va genera o productie de circa 100 de miliarde de metri cubi de gaze naturale.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMSISECAMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
viarom
noark
siniat
ness project
SSAB
MAKITA
quadratum
Acvatot 2019
konsent
rigips
strabag nivel 1
Arduro
EDIT-Structural
theda mar
CDS
SIGM
BogArt
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander