Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - DEXION: Necesar in plus de 8,6 milioane mp sisteme de depozitare, pana in 2025
DEXION: Necesar in plus de 8,6 milioane mp sisteme de depozitare, pana in 2025
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 08 Sep 2021 09:10
Dexion Romania, o filiala a Gonvarri Material Handling (GMH) si unul dintre principalele site-uri de productie, dezvoltare de produse si inginerie pentru rafturi de paleti din Europa, urmeaza sa se extinda pentru a crea o rampa de lansare pentru noi produse. Centrul de dezvoltare si productie se extinde cu peste 35%, ajungand la 13700 mp.
Dexion Romania are sediul la Rasnov de 15 ani si este un angajator cheie in zona, avand peste 400 de angajati cu inalta calificare. Datorita investitiilor recente realizate in echipamente de ultima generatie si eficientizarii proceselor de fabricatie, Dexion Romania creste livrarile catre pietele europene, nord-americane, din Orientul Mijlociu si Asia.
Extinderea amenajarii va consolida, mai departe, standardele inalte si va creste productia pentru a satisface cerintele tot mai ridicate ale clientilor, marind totodata si spatiul pentru dezvoltarea si testarea de noi produse, care sa se adauge la portofoliul de produse deja cuprinzator al Dexion.
Extinderea vine pe fondul cererii crescute pentru depozitare si echipamentele asociate, alimentata de cresterea cumparaturilor online si a livrarilor la domiciliu, care au crescut, ele insele, si mai brusc in timpul pandemiei.
Cu intreprinderile care doresc sa creasca eficienta si sa diversifice utilizarea spatiului de depozitare (inclusiv popularea verticala sau depozitarea frigorifica), solutiile noastre traditionale, de automatizare si semi-automatizare sunt tot mai alese ca solutii productive, rentabile si de inalta calitate.
Expertii estimeaza ca vor fi necesare aproximativ 8,6 milioane mp de depozitare suplimentara in toata Europa, intre 2021 si 2025, punand presiune suplimentara asupra cererii de solutii de depozitare pentru depozite.
„Suntem incantati sa anuntam extinderea unitatii noastre de productie de la Rasnov", a declarat Sergio Rodriguez, director GMH. „Nevoia de extindere reflecta cresterea cererii de la baza noastra de clienti, care este in continua expansiune. De asemenea, intentionam sa folosim facilitatea pentru a dezvolta si lansa noi produse, care ne vor mentine in fruntea proiectarii si fabricarii solutiilor de depozitare pentru depozite.”
Brian Howson, director general al Dexion Romania, a adaugat: „Santierul nostru din Rasnov se afla intr-o locatie excelenta si este una dintre principalele noastre fabrici de productie din Europa. Alegand sa ne extindem aici, ne demonstram angajamentul fata de regiune.”
Gonvarri Material Handling este un furnizor mondial de sisteme de depozitare industriale, de la stelaje si rafturi, pana la solutii complete de depozite, cu o prezenta in toata Europa si o retea de distributie la nivel mondial.
 
ABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUGSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
theda mar
ness project
noark
Acvatot 2019
quadratum
CDS
EDIT-Structural
strabag nivel 1
leviatan
rigips
siniat
viarom
concelex
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30
ef-de-n
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander