Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - SENSO AMBIENTE: Cererea de obiecte sanitare va reveni in 2011
SENSO AMBIENTE: Cererea de obiecte sanitare va reveni in 2011
Producatori & Furnizori Publicat de Elena Icleanu 10 Iun 2010 11:54
Senso Ambiente, companie specializata in importul si distributia de obiecte sanitare, estimeaza realizarea unei cifre de afaceri de doua milioane de euro in 2010, in contextul unei scaderi cu 40% a pietei de produse premium. "Obiectivul nostru pentru anul 2012 il reprezinta situarea in primele trei companii din domeniu. Astfel, incepand din acest an, vom avea ca principale obiective mentinerea cotei de piata de 11% pe segmentul echipamentelor sanitare de lux si, de asemenea, cresterea cifrei de afaceri", a declarat Virgil Lixandru, director de vanzari al societatii. La incepului lui 2010, Senso Ambiente avea 38 de distribuitori la nivel national, numarul acestora ajungand, in prezent, la 70, din care 25% comercializeaza produse premium, 20% - obiecte sanitare destinate segmentului mediu si 65% - pentru gamele economice. Reprezentantul firmei estimeaza majorarea numarului de colaboratori cu 30% pana la sfarsitul anului in curs, respectiv la 90 de distribuitori. Cele mai populare produse din portofoliul companiei sunt reprezentate de marca Ideal Standard, lansata in Romania la inceputul lui 2010. "Cresterea numarului de obiecte sanitare din import a determinat necesitatea achizitionarii depozitului amplasat in proximitatea autostrazii Bucuresti-Pitesti, cu o suprafata de 2.800 mp. Acesta a generat reducerea cu 50% a timpului de livrare a obiectelor sanitare pentru toti distribuitorii din tara, deoarece am putut majora numarul de produse aflate in permanenta in stoc", a precizat Virgil Lixandru. Compania a alocat fonduri importante si pentru extinderea showroom-ului din Bucuresti, avand in vedere oportunitatile oferite de aceasta piata. "Speram intr-o revenire a cererii segmentului specific in a doua jumatate a lui 2011, cand estimam ca numarul de comenzi va spori cu 15%-20% fata de nivelul din acest an", a mentionat reprezentantul societatii.
***
Compania Senso Ambiente desfasoara, din anul 2003, activitati de import si distributie a obiectelor sanitare in Romania, fiind prezenta in 20 de orase. Din portofoliul firmei fac parte si produse ale companiilor Hansgrohe, Duravit, Glass Idromassaggio, Cleopatra, Apavisa si Huppe.
Ideal Standard este producator de obiecte sanitare la nivel mondial, detinand unitati de fabricatie in Europa, Orientul Mijlociu si Asia. Pentru informatii suplimentare, www.sensoambiente.ro
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
theda mar
ness project
ERBASU CONSTRUCT
viarom
Ubitech
leviatan
CDS
MAKITA
noark
concelex
quadratum
rigips
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE
EDIT-Structural
Acvatot 2019

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
top 500
econet
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander