Agenda Constructiilor
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - STAR STONE: Vanzarile de produse pentru piscine au crescut cu 25% in 2022
STAR STONE: Vanzarile de produse pentru piscine au crescut cu 25% in 2022
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 14 Sep 2022 10:46
Constructiile de piscine iau avans in Romania, pe fondul dezvoltarii segmentului rezidential, a deschiderii de noi hoteluri si pensiuni si al numarului mai mare de proiecte publice care vizeaza si constructia de piscine si bazine de inot. Tendinta se observa deja in vanzarile de produse pentru piscine, care au crescut de la inceputul anului. In primele 8 luni ale acestui an, STAR STONE a inregistrat vanzari de produse pentru piscina cu 25% mai mari, comparativ cu perioada similara a anului trecut.
Odata cu cresterea numarului de piscine construite, au crescut si dimensiunile acestora.
La nivel individual insa, desi majoritatea romanilor si-ar dori sa aiba o piscina proprie, doar 6% au in plan constructia sau renovarea piscinei urmatorii 2 ani, potrivit unui sondaj online comandat de STAR STONE, cel mai mare producator roman de pavaje premium destinate sectorului rezidential. Dintre acestia, peste 65% doresc sa amenajeze piscina cu skimmer, iar cel mai dorit tip de piscina este cea din beton - aproape 40%.
In ultimul an, a crescut insa si preferinta pentru materiale de calitate, cu accent mai mare pe durabilitate si pe costurile pe care le implica o astfel de constructie.
„La nivel general, tendintele sunt de a alege borduri de piscina in concordanta cu plaja acesteia, cu stilul si colorile casei - designul a devenit o componenta cheie in constructia si renovarea piscinei proprii sau in proiecte rezidentiale si HORECA. Iar producatorii trebuie sa vina in intampinarea clientilor cu game diversificate de produse, atat calitativ, cat si ca design si functionalitati. Cu un avans semnificativ al vanzarilor, la STAR STONE, categoria de piscine creste in importanta, iar gama noastra include de la borduri de piscina, dale de pavaj si accesorii, care se completeaza reciproc, atat in ceea ce priveste dimensiunea si culoarea, cat si textura”, spune Cristian Pop, Director General STAR STONE S.A., mentionand ca, anul acesta, a lansat o noua gama de borduri de piscina care inglobeaza o serie de inovatii ce inlesnesc montajul, il fac mai usor si limiteaza greselile de montaj.
 
 
Care sunt rolurile bordurilor de piscina STAR STONE
Estetic
- Delimiteaza cu precizie spatiul alocat piscinei;
- Subliniaza si evidentiaza forma piscinei;
- Aduce un plus de valoare si rafinament amenajarii;
- Au o textura spectaculoasa de piatra naturala, fiind un element decisiv in crearea imaginii finale a piscinei;
- Acopera imperfectiunile piscinei si taieturile din montarea pavajului;
 
 
Tehnic
- Datorita profilului special creat, au laturile lungi profilate, astfel incat sa impiedice contaminarea apei tratate din piscina cu apa pluviala, optimizand astfel cheltuielile de intretinere a apei din piscina, prin reducerea consumului de clor, PH -/+, antifloculant, antialge etc.
- Datorita profilului interior special, impiedica crearea de valuri si mentine apa tratata in piscina;
- Prezenta rosturilor de dilatare din productie asigura distanta minima necesara intre borduri, pentru o rostuire corecta, care sa permita contractia/dilatarea si sigilarea imbinarii bordurilor si inlesneste montajul acestora;
- Prezenta marcajului de identificare pe fiecare latura scurta a bordurii de piscina asigura identificarea rapida si corecta a acestora, eliminand greselile de montaj;
- Existenta in portofoliul de produse STAR STONE a peste 20 de piese speciale, raze, colturi, subcolturi, asigura decorarea aproape a oricarei forme de piscina;
- Rezistenta sporita la inghet-dezghet, la exfoliere, la contact prelungit cu apa tratata;
 
 
De siguranta
- Profilul este rotunjit la exterior astfel incat sa minimizeze potentialele accidente din jurul piscinei;
- Profilul interior al bordurii piscinei este special conceput, astfel incat sa asigure o portanta si o priza foarte buna pentru persoanele aflate in interiorul piscinei;
- Textura bordurilor de piscina este una antiderapanta ce minimizeaza riscurile de alunecare;
 
La nivel mondial, piata constructiilor de piscine se situa la 6,77 de miliarde de dolari in 2019 si este de asteptat sa ajunga la 7,39 de miliarde de dolari in 2027, conform unei analize realizate de Allied Market Research.
STAR STONE estimeaza, pentru 2022, o crestere de peste 20% a vanzarilor totale, la aproape 7 milioane de euro. STAR STONE este compania cu cea mai rapida crestere din industria de constructii din Romania, in perioada 2017 - 2020, si a fost inclusa de Financial Times si anul acesta, in Top 1.000 cele mai performante companii europene.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
BALTIC
rigips
FRONTALE
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
viarom
noark
strabag nivel 1
CDS
leviatan
grundfos
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
Acvatot 2019
MAKITA

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
BA 2023
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu