Agenda Constructiilor
Joi, 20 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Geplast ofera Active 2.0, placi ceramice fotocatalitice pentru exterior si interior
Geplast ofera Active 2.0, placi ceramice fotocatalitice pentru exterior si interior
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 16 Oct 2020 05:10
Placile ceramice fotocatalitice Active 2.0 de la Porcelaingres, distribuite pe piata din Romania de compania Geplast, sunt materiale fabricate din materii prime naturale, la cele mai inalte standarde europene si se disting prin rezistenta superioara la temperaturi scazute si la socuri termice. Panourile se pot folosi atat la interior (pentru pardoseli si pereti ceramici), cat si la exterior (detalii arhitecturale, pardoseli si fatade ventilate). Produsele sunt disponibile in diverse formate de panouri ceramice, cu grosimi diferite si intr-o gama extinsa de finisaje. Active 2.0 are proprietati fotocatalitice, sub incidenta radiatiei luminoase, in cadrul procesului de fotocataliza prezentand functii antipoluare, antibacteriene, de autocuratare si de eliminare a mirosurilor, care contribuie semnificativ la purificarea aerului si la igienizarea mediului din interiorul si exteriorul cladirilor. 
 
Performante deosebite si risc nul pentru sanatatea utilizatorilor
Placile Active 2.0 au capacitatea de a elimina continuu moleculele poluante, datorita combinatiei de dioxid de titan si ioni de argint fiind distruse cele mai toxice si periculoase substante (oxizi de azot sau compusi organici volatili) care intra in contact cu zonele fotocatalizatoare. Toate elementele respective sunt transformate in saruri inofensive pentru organismul uman. In ceea ce priveste functia antibacteriana, modelele Active 2.0 pot elimina 99,99% din bacteriile de pe suprafata lor, inclusiv cele mai rezistente la antibiotice astfel de microrganisme, cum ar fi stafilococul auriu. Eficienta produsului este explicata prin formarea unor radicali hidroxil de concentratie ridicata, care actioneaza intr-un mod absolut natural asupra bacteriilor, anihilandu-le. Capacitatea de autocuratare este data de proprietatile hidrofile ale suprafetei materialului, umiditatea formand un strat lichid ce impiedica aderarea murdariei. De asemenea, datorita caracteristicilor fotocatalitice, moleculele volatile odorifere, ce ating placile Active 2.0, sunt descompuse si distruse, eliminandu-se, astfel, mirosurile neplacute. Oxidul de titan este format din molecule de dimensiune naturala, nepericuloase pentru organismul uman, si nu include nanoparticule care induc riscuri cancerigene. Datorita combinatiei structurale dintre acest oxid si ionii de argint, performantele se mentin pe tot parcursul zilei si al noptii, testele efectuate folosind standardele internationale (ISO 27447 si ISO 22196) confirmand faptul ca Active 2.0 functioneaza in orice conditii de iluminare (inclusiv surse LED), precum si in intuneric.
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiALLBIMSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
siniat
viarom
concelex
MAKITA
leviatan
quadratum
rigips
CONCEPT STRUCTURE
BogArt
ERBASU CONSTRUCT
ness project
EDIT-Structural
strabag nivel 1
Acvatot 2019
noark
CDS
theda mar
konsent
Ubitech

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander