Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Geplast ofera Active 2.0, placi ceramice fotocatalitice pentru exterior si interior
Geplast ofera Active 2.0, placi ceramice fotocatalitice pentru exterior si interior
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 16 Oct 2020 05:10
Placile ceramice fotocatalitice Active 2.0 de la Porcelaingres, distribuite pe piata din Romania de compania Geplast, sunt materiale fabricate din materii prime naturale, la cele mai inalte standarde europene si se disting prin rezistenta superioara la temperaturi scazute si la socuri termice. Panourile se pot folosi atat la interior (pentru pardoseli si pereti ceramici), cat si la exterior (detalii arhitecturale, pardoseli si fatade ventilate). Produsele sunt disponibile in diverse formate de panouri ceramice, cu grosimi diferite si intr-o gama extinsa de finisaje. Active 2.0 are proprietati fotocatalitice, sub incidenta radiatiei luminoase, in cadrul procesului de fotocataliza prezentand functii antipoluare, antibacteriene, de autocuratare si de eliminare a mirosurilor, care contribuie semnificativ la purificarea aerului si la igienizarea mediului din interiorul si exteriorul cladirilor. 
 
Performante deosebite si risc nul pentru sanatatea utilizatorilor
Placile Active 2.0 au capacitatea de a elimina continuu moleculele poluante, datorita combinatiei de dioxid de titan si ioni de argint fiind distruse cele mai toxice si periculoase substante (oxizi de azot sau compusi organici volatili) care intra in contact cu zonele fotocatalizatoare. Toate elementele respective sunt transformate in saruri inofensive pentru organismul uman. In ceea ce priveste functia antibacteriana, modelele Active 2.0 pot elimina 99,99% din bacteriile de pe suprafata lor, inclusiv cele mai rezistente la antibiotice astfel de microrganisme, cum ar fi stafilococul auriu. Eficienta produsului este explicata prin formarea unor radicali hidroxil de concentratie ridicata, care actioneaza intr-un mod absolut natural asupra bacteriilor, anihilandu-le. Capacitatea de autocuratare este data de proprietatile hidrofile ale suprafetei materialului, umiditatea formand un strat lichid ce impiedica aderarea murdariei. De asemenea, datorita caracteristicilor fotocatalitice, moleculele volatile odorifere, ce ating placile Active 2.0, sunt descompuse si distruse, eliminandu-se, astfel, mirosurile neplacute. Oxidul de titan este format din molecule de dimensiune naturala, nepericuloase pentru organismul uman, si nu include nanoparticule care induc riscuri cancerigene. Datorita combinatiei structurale dintre acest oxid si ionii de argint, performantele se mentin pe tot parcursul zilei si al noptii, testele efectuate folosind standardele internationale (ISO 27447 si ISO 22196) confirmand faptul ca Active 2.0 functioneaza in orice conditii de iluminare (inclusiv surse LED), precum si in intuneric.
Solicita informatii suplimentare
 
VideoConfAC-iulALLBIMALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
leviatan
BALTIC
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
CDS
strabag nivel 1
FRONTALE
grundfos
viarom
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
rigips
Ubitech
theda mar
noark

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu