Agenda Constructiilor
Luni, 27 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Wilo lanseaza Yonos PICO, noua pompa de eficienta energetica pentru instalatii HVAC
Wilo lanseaza Yonos PICO, noua pompa de eficienta energetica pentru instalatii HVAC
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 06 Aug 2021 07:18
Wilo Romania, producator de top in domeniul pompelor si sistemelor de pompare inalt tehnologizate, anunta, in premiera, lansarea unui nou produs de inalta eficienta energetica pentru instalatii de incalzire si climatizare in cladiri rezidentiale: pompa Wilo-Yonos PICO 1.0.
„Wilo-Yonos PICO 1.0 este alegerea sustenabila si economa pentru instalatii de incalzire cu apa calda, de toate tipurile, instalatii de aer conditionat si instalatii industriale de recirculare, fiind succesorul generatiei introduse de Wilo in 2019, dar cu un nou design si cu functii imbunatatite. Suntem convinsi ca va face diferenta pe piata si in casele si proiectele de constructie care isi propun sa fie mai verzi”, e evidentiat Mariana Corlaci, Marketing Manager – Wilo Romania.
Un produs eficient energetic si usor de folosit
Noul Wilo-Yonos PICO este usor de instalat si intretinut, oferind siguranta si confort in utilizare si functionare datorita tehnologiei Green Button cu setari noi, inteligente. Are o interfata intuitiva si un grad ridicat de fiabilitate operationala prin optiunea de repornire, care se declanseaza automat. Un alt mare plus este functia de aerisire a pompei, dublata de eficienta energetica optimizata prin tehnologia motorului EC, setarilor cu o precizie de 0,1 m si afisajului smart care reda consumul de curent.
„Suntem o companie dedicata sustenabilitatii si incercam sa facem diferenta pentru Planeta prin produsele, serviciile si solutiile noastre intens digitalizate, care, in acelasi timp, odata achizitionate fac diferenta si la nivel de consum si implicit costuri. Practic, atunci cand achizitionezi un produs Wilo ai garantia ca ai facut o alegere inteligenta, iar Wilo-Yonos PICO 1.0 vine sa sprijine piata si clientii in aceasta perioada marcata de atatea schimbari socio-economice”, a completat Mariana Corlaci.
Tehnologii moderne care tin pasul cu evolutiile pietei
In momentul de fata, piata semiconductoarelor este in plina expansiune, ceea ce are repercusiuni directe asupra industriei globale, ducand la o competitie acerba pentru componente electrice. Pentru a echilibra aceste evolutii, Wilo isi diversifica aprovizionarea, asigurand disponibilitate maxima pentru produsele Yonos PICO, motiv pentru care si lansarea Yonos PICO 1.0 are loc tocmai acum, ca raspuns imediat la cerintele si evolutia pietei mondiale de pompe si sisteme de pompare.
Wilo-Yonos PICO 1.0 are un afisaj LED care ofera informatii clare si un buton rotativ care sprijina utilizatorul in setarea corespunzatoare a produsului, in conformitate cu parametrii doriti, iar reglajul intuitiv pentru presiune diferentiala constanta sau variabila ajuta la manevrarea simpla a acestuia. Totodata, constructia mult mai compacta face ca inlocuirea pompei sa fie cu mult mai usoara si simpla de realizat.
„Aceasta pompa este realmente un plus pentru orice cumparator, de aceea suntem increzatori ca prin caracteristicile ei se va impune pe piata, oferind sustenabilitate, fiabilitate si, bineinteles, performanta de top”, a conchis Mariana Corlaci.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGALLBIMhiltiABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
EDIT-Structural
Acvatot 2019
concelex
MAKITA
rigips
siniat
CDS
theda mar
noark
ness project
quadratum
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
viarom
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
konsent

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
top 500
ef-de-n
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander