Agenda Constructiilor
Duminica, 14 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Sustenabilitate - CERTION reabiliteaza pavilionul C al spitalului Mangalia si un loc de joaca in Neptun
CERTION reabiliteaza pavilionul C al spitalului Mangalia si un loc de joaca in Neptun
Sustenabilitate & CSR Publicat de Stelian DINCA 22 Dec 2021 12:28
CERTION continua procesele de transformare a zonei de sud a litoralului si isi extinde implicarea in comunitate prin proiecte directionate in prezent catre sanatate, prin reabilitatea pavilionului C al Spitalului din Mangalia si catre educatie, prin amenajarea locului de joaca adiacent Gradinitei nr. 5 din Neptun.
Investitia in cele doua proiecte este o prima etapa de implicare pentru bunastarea in ansamblu a comunitatii din zona. La Spitalul Municipal Mangalia au fost finalizate lucrarile de reabilitare a cabinetelor medicale afectate de infiltratiile de la terasa acoperisului din incinta Pavilionului C. In ceea ce priveste amenajarea locului de joaca adiacent Gradinitei nr. 5 din Neptun, lucrarile de modernizare erau mai mult decat necesare deoarece locul de joaca se afla intr-o stare deplorabila de mai multi ani. Acum, copiii se pot juca in siguranta, intr-un spatiu nou, complet functional, realizat la cele mai inalte standarde.
„Cand am vorbit depre transformarea zonei de sud a litoralului nu am vizat prin planul nostru doar constructia de locuinte. Am luat in calcul tot ce inseamna acest acasa astfel incat sa venim cu beneficii concrete atat pentru comunitate, cat si pentru viitorii locuitori. Cand spunem litoral 365 de zile pe an, avem in plan sa contribuim prin initiative la tot ce asigura ca acesta sa fie functional si accesibil si sa ofere conditiile perfecte de la sanatate pana la educatie si distractie. Este necesar sa construim si o noua mentalitate directionata catre bun-gust, functionalitate, preocupare reala pentru mediul interior si exterior,” a explicat Catalin Scripcaru, Presedinte & CEO CERTION.
CERTION, care va derula 5 proiecte in zona Olimp Neptun, pregateste inca din aceasta faza infrastructura necesara pentru schimbarile care vor urma: parteneriate cu branduri puternice din HORECA, cu operatori de retail, de servicii de wellbeing si SPA. Toate aceste parteneriate vor completa ansamblul de facilitati pentru cei care isi doresc sa devina rezidenti sau sa realizeze o investitie cu valoare adaugata. CERTION este de asemenea interesat sa scaneze problemele stringente ale comunitatii si sa intervina cu solutii adaptate pentru a asigura confortul locuitorilor si al turistilor.
 
AUTODESKALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CELCO 2020
strabag nivel 1
viarom
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
FRONTALE
MAKITA
rigips
hilti
leviatan
hidroplasto

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere