Agenda Constructiilor
Sambata, 27 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Actualitatea interna - AVBS Credit a intermediat credite ipotecare de 52 milioane de euro, in 2021
AVBS Credit a intermediat credite ipotecare de 52 milioane de euro, in 2021
Actualitatea interna Publicat de Stelian DINCA 16 Feb 2022 15:34
Romanii care au accesat anul trecut credite bancare si non-bancare, au investit cu precadere in achizitii imobiliare. Trendul legat de confortul propriei locuinte va fi unul ascendent si in 2022, care se va mentine in aceeasi parametri si va viza realizarea proiectelor personale, fie de achizitii sau renovare a imobilelor.
Din datele interne ale AVBS Credit, in 2021, 76% dintre clientii companiei care s-au imprumutat si au aplicat pentru o solutie de creditare au optat pentru obtinerea de credite ipotecare si sunt din orase precum Bucuresti, Iasi, Constanta, Pitesti, Timisoara, Drobeta Turnu-Severin, Craiova, Cluj, Sibiu, Satu Mare si au varste cuprinse preponderent intre 25 ani si 40 ani.
„Romanii au inteles beneficiile brokerajului bancar si cum functioneaza relatia cu brokerul de credite. La AVBS Credit solutiile de creditare sunt identificate si obtinute printr-o analiza amanuntita a profilului de client, care vizeaza numeroase aspecte, cum ar fi statutul financiar al clientului, domeniul profesional in care activeaza, vechimea in campul muncii si multe altele. In 2022 ne dorim sa ramanem parteneri de incredere pentru cetatenii care doresc sa isi cumpere locuinte prin credite intermediate cu succes si responsabilitate de brokerii de credite AVBS. Vom continua si in perioada urmatoare sa fim brokeri de credite dedicati si, astfel, sa oferim prin intermediul retelei de brokeri francizati cele mai bune si rapide solutii de creditare, fara ca acesti clienti care apeleaza la noi sa ne plateasca comisioane sau taxe pentru serviciile de top de intermediere credite”, explica Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.
Conform companiei romanesti AVBS Credit, cu o traditie de peste 15 ani in zona de brokeraj bancar, piata de profil este in crestere pentru ca procesul de creditare al clientilor prin brokerii de credite este eficient si rapid, fara costuri, iar bancile din Romania investesc masiv in intermediarii de credite ca si canal alternativ de vanzare.
AVBS Credit detine in portofoliu aproximativ 150 de solutii de creditare, iar printre cele mai solicitate credite bancare si non-bancare sunt creditele ipotecare. In 2021, cele mai aglomerate perioade din an pentru accesarea de credite au fost august, septembrie, octombrie, noiembrie si decembrie.
In 2021, clientii AVBS Credit au accesat aproximativ 1800 credite in valoare de peste 68 milioane de euro, in crestere cu aproape 78% fata de 2020. Compania a intermediat credite ipotecare in valoare de 52 milioane euro, adica 76% din total; credite de nevoi personale in valoare de 7,9 milioane euro, adica 11,5% din total; credite Noua Casa in valoare de 7 milioane euro, adica 10,2% din total; si alte tipuri de credite in valoare de 1,5 milioane de euro, adica 2,3% din total.
Cresterea in privinta creditelor ipotecare in 2021 fata de 2020 a fost de 105%.
AVBS Credit estimeaza ca va intermedia pana la finalul anului 2022 credite de 100 milioane euro, din care 75-80 milioane euro vor fi credite ipotecare.
Brokerii AVBS Credit reprezinta solutia ideala pentru romanii care isi propun anul acesta sa achizitioneze locuinte, beneficiind din partea brokerilor de credite de expertiza necesara in vederea intermedierii si obtinerii unui credit ipotecar ideal. In plus, cu sprijinul brokerilor de credite AVBS, cetatenii au la dispozitie cele mai potrivite produse bancare conform nevoilor lor.
AVBS Credit detine peste 40 de francize in Romania, intermediaza toate tipurile de credite si lucreaza cu peste 30 de banci si IFN-uri din Romania, iar serviciile sunt gratuite pentru clientii care opteaza pentru un credit. AVBS Credit este membra A.R.B.C. (Asociatia Romana a Brokerilor de Credite).
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
concelex
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
rigips
ness project
strabag nivel 1
quadratum
CDS
Acvatot 2019
siniat
EDIT-Structural
viarom
theda mar
noark
leviatan

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander