Agenda Constructiilor
Joi, 28 Mai 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna - MDRAP: Proiect pentru constructia unui complex sportiv in Bistrita
MDRAP: Proiect pentru constructia unui complex sportiv in Bistrita
Actualitatea interna Publicat de Cosmin Dincu 21 Mai 2019 08:43
Timp de 10 zile calendaristice, incepand cu data de 17 mai 2019, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice supune consultarii publice textul proiectului de act normativ denumit „Hotarare a Guvernului pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii «Construire complex sportiv – localitatea Unirea, str. Aerodromului, nr. 33, municipiul Bistrita, judetul Bistrita-Nasaud»”.
Conform notei de fundamentare, durata de realizare a investitiei este de 20 luni. „UAT judetul Bistrita-Nasaud va finanta, din venituri de la bugetul local cheltuielile totale in suma de 1.054 mii lei (inclusiv TVA), constituite din: cheltuieli pentru proiectare si asistenta tehnica, cotele aferente datorate Inspectoratului de Stat in Constructii si Casei Sociale a Constructorilor, precum si cheltuielile aferente executiei efective a lucrarilor pentru asigurarea si racordarea la utilitatile aferente obiectivului de investitii: energie electrica, apa, canal, gaze sau alt tip de combustibil utilizat si salubritate, aceste cheltuieli fiind deja aprobate prin Hotararea Consiliului Judetean Bistrita nr. 19/04.04.2019. La randul sau, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice va asigura finantarea cheltuielilor aferente realizarii obiectivului de investitii, cu exceptia celor aferente viabilizarii amplasamentului obiectivului de investitii, acestea revenind UAT judetul Bistrita-Nasaud, conform celor mentionate anterior”, se mai precizeaza in nota de fundamentare.
Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus dezbaterii publice pot fi transmise pe adresa Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Bd. Libertatii nr. 16, Latura Nord, sector 5, Bucuresti sau la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Pentru a descarca proiectul de HG, cu nota de fundamentare si anexe, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADTeraSteelALLBIMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere