Agenda Constructiilor
Luni, 25 Mai 2020
Home - Stiri - Actualitatea interna - MDRAPFE: Consultari cu primarii de municipii pe teme de finantare
MDRAPFE: Consultari cu primarii de municipii pe teme de finantare
Actualitatea interna Publicat de Elena Icleanu 21 Nov 2017 10:08
Viceprim-ministrul Paul Stanescu, ministrul dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene si Marius Nica, ministrul delegat pentru fonduri europene, au avut o intalnire cu reprezentanti ai Asociatiei Municipiilor din Romania, ai Asociatiei Oraselor din Romania si cu reprezentanti ai unitatilor administrativ-teritoriale.
Consultarile au vizat subiecte privind domeniile si programele de finantare gestionate de MDRAPFE. Au fost abordate teme precum problematica simplificarii procedurilor de absorbtie a fondurilor europene, viitoarele apeluri de proiecte la care unitatile administrativ-teritoriale sunt eligibile, finantarea unitatilor administrativ-teritoriale si echilibrarea bugetelor locale si solutii pentru termoficare.
Reprezentantii ministerului au prezentat solutiile identificate pentru aspectele semnalate, la nivelul programelor pe care le coordoneaza si vor raspunde punctual solicitarilor formulate de participantii la intalnire - primari si reprezentanti ai unitatilor administrativ-teritoriale.
Intalnirea continua seria de intrevederi organizate pentru a asigura un dialog constant intre nivelul central si nivelul local al administratiei publice, colaborarea pentru dezvoltarea durbila a tarii fiind una dintre prioritatile ministerului.
MDRAPFE are, in prezent, in procedura de consultare interministeriala, proiectul de Hotarare de Guvern privind alocarea de fonduri pentru asigurarea continuitatii serviciului public de alimentare cu energie termica in sistem centralizat, a populatiei.
 
TeraSteelACADALLBIMCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere