Agenda Constructiilor
Vineri, 29 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - AVBS creste cu 50% in T1 si vrea 100 milioane euro intermedieri de credite in 2021
AVBS creste cu 50% in T1 si vrea 100 milioane euro intermedieri de credite in 2021
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 10 Mai 2021 13:22
AVBS Credit, companie din domeniul brokerajului bancar, anunta vanzari in valoare de peste 15 milioane euro a creditelor bancare intermediate in primul trimestru al anului 2021, cu o crestere de 50%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
Majorarea deriva cu precadere din orientarea romanilor cu venituri medii si mari in a demara proiecte importante precum achizitii de imobile. De asemenea, un impact pozitiv in cresterea numarului de credite bancare accesate il are si extinderea retelei de francize AVBS Credit, prin dezvoltarea numarului de parteneri, majoritatea provenind din sistemul bancar.
„Rezultatele financiare pozitive din prima parte a anului au la baza dorinta romanilor de a locui si munci in imobile mai spatioase. Volumul creditelor ipotecare din primul trimestru al anului 2021 este dublu fata de aceeasi perioada a anului 2020. Romanii au demonstrat ca doresc si merita sa locuiasca in imobile potrivite lor. Creditul ipotecar este marele castigator deoarece institutiile financiare au conditii de eligibilitate variate, pliabile pe profilurile a numerosi clienti, ofera dobanzi avantajoase, sumele creditelor pot fi oricat de mari, iar clientii sunt liberi sa inchirieze sau sa vanda imobilele oricand doresc. Nu putem spune aceleasi lucruri si despre creditul Noua Casa. Pentru a fi eligibili, clientii trebuie sa indeplineasca anumite conditii, sumele creditelor sunt limitate si conditionate de anumite criterii, iar clientii nu pot vinde sau inchiria locuintele prin Noua Casa mai devreme de 5 ani. Asadar, creditul ipotecar este echivalent cu libertatea si relaxarea. Cresterea inregistrata certifica eforturile depuse de catre brokerii de credite in a consolida reputatia AVBS Credit si in a mari performanta financiara a echipei, prin indeplinirea obiectivelor noastre de a ne mentine pozitia de top pe piata in domeniul brokerajului bancar”, declara Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.
In ceea ce priveste creditele intermediate de catre brokerii AVBS Credit, in primul trimestru al anului, cele mai accesate au fost: 75,5% creditele ipotecare, 12% creditele Noua Casa, 10,5% creditele de nevoi personale si 2% celelalte tipuri de credite. Creditele ipotecare au inregistrat o crestere de 100% in ianuarie-martie 2021 fata de aceeasi perioada a anului trecut, asadar, volumul creditelor ipotecare s-a dublat. Cel mai mare credit a fost acordat in valoare de 262.000 euro si a fost destinat pentru achizitia unei locuinte in Bucuresti.
Planurile de viitor: 100 de francize AVBS Credit si o valoare de 100 milioane euro de credite bancare intermediate pana la sfarsitul anului 2021.
2021 este anul expansiunii francizei AVBS Credit, iar reprezentantii companiei de brokeraj bancar isi propun ca pe parcursul anului sa investeasca in reteaua de parteneri si sa ajunga la dublarea numarului de brokeri francizati, de la 50 in prezent la 100 de francize in 2021. Pe tot parcursul anului, AVBS Credit estimeaza ca brokerii parteneri vor intermedia credite bancare in valoare de 100 milioane euro, iar 80% dintre romanii care vor alege produse de creditare prin intermediul unui broker de credite, vor prefera creditele ipotecare.
Compania urmareste sa isi consolideze pozitia in piata de brokeraj bancar si mizeaza pe apetenta romanilor de a-si cumpara imobile spatioase sau de a-si renova si imbunatati locuintele, accesand credite ipotecare prin intermediul brokerilor de credite AVBS Credit.
AVBS Credit lucreaza cu peste 30 de banci si IFN-uri din Romania, iar serviciile sunt gratuite pentru clientii care opteaza pentru un credit. AVBS Credit este membra A.R.B.C. (Asociatia Romana a Brokerilor de Credite).
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiABONARE REVISTEALLBIMRAWLPLUG
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
MAKITA
viarom
FRONTALE
CDS
leviatan
rigips
quadratum
concelex
Ubitech
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT
noark
ness project
Acvatot 2019
theda mar

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander