Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Filip & Company a asistat Tiriac Imobiliare in vanzarea unui teren catre Dedeman
Filip & Company a asistat Tiriac Imobiliare in vanzarea unui teren catre Dedeman
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 29 Mar 2022 12:07
Firma de avocatura Filip & Company a asistat Tiriac Imobiliare in vanzarea catre Dedeman a unui teren cu o suprafata de 14,5 hectare situat in nordul Timisoarei, in localitatea Dumbravita din judetul Timis.
“Putem observa o tendinta de crestere pe piata tranzactiilor cu terenuri pentru proiecte imobiliare, datorata numarului tot mai mare de tranzactii care au fost deja incheiate sau care urmeaza a fi incheiate. Tiriac Imobiliare este una dintre povestile de succes ale antreprenoriatului romanesc. Avand in ADN spiritul antreprenorial, Tiriac Imobiliare a aratat mereu capacitatea de a-si optimiza permanent modelul de business. Suntem bucurosi ca am avut din nou ocazia sa lucram in echipa. A fost o experienta excelenta ca de obicei”, a declarat Ioana Roman, partener si head of Real estate la Filip & Company.
Echipa care a asistat Tiriac Imobiliare in aceasta tranzactie a fost coordonata de catre Ioana Roman si i-a inclus pe Andreea Gheorghiu (associate) si Alexandru Popa (associate).
Echipa de drept imobiliar a Filip & Company si-a dobandit reputatia prin participarea de-a lungul timpului la cele mai importante tranzactii din Romania si are capacitatea si experienta necesare sa acopere toate serviciile juridice adiacente tranzactiilor imobiliare. Competenta echipei include structurarea de tranzactii complexe, de la achizitii de proprietati imobiliare pana la vanzari de proiecte, dezvoltarea si finantarea proiectelor imobiliare, inchiriere, parteneriate public-private in domeniul imobiliar, proiecte de infrastructura, precum si diverse probleme de reglementare legate de dezvoltarea proiectelor imobiliare.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
MAKITA
top 500
theda mar
CDS
Ubitech
concelex
top 500
quadratum
ERBASU CONSTRUCT
viarom
noark
top 500
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
leviatan
FRONTALE
Acvatot 2019

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
AICPS_30
econet

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu