Agenda Constructiilor
Luni, 15 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - Reff & Asociatii au asistat Serdika in vanzarea Equest Logistic catre CTP
Reff & Asociatii au asistat Serdika in vanzarea Equest Logistic catre CTP
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 08 Apr 2020 11:48
Reff & Asociatii, societatea de avocati membra a retelei globale Deloitte Legal, a oferit asistenta juridica holdingului financiar olandez Forum Serdika, detinut de fondul de investitii britanic East Balkan Properties plc, in vanzarea parcului industrial Equest Logistic catre CTP, dezvoltator imobiliar si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice in Romania si in Europa Centrala si de Est. Tranzactia a fost semnata in martie 2020 pentru o valoare de aproximativ 30 de milioane de euro.
Equest Logistic Park este un proiect de clasa A situat langa Bucuresti, pe autostrada A1, care consta in doua terenuri cu o suprafata de 11 hectare si trei cladiri logistice ocupate integral, cu chiriasi precum Garrett, Elmec Group, Hilti, BDG Group, Telekom etc.
Echipa Reff & Asociatii dedicata proiectului a fost condusa de Irina Dimitriu, Partener si liderul practicii de drept imobiliar, si a fost alcatuita din Larisa Popoviciu (foto), Managing Associate, Diana Stan, Senior Associate, si Alexandru Butusina, Associate.
„Irina Dimitriu si Larisa Popoviciu fac o echipa excelenta, iar intelegerea lor practica a aspectelor de natura juridica a fost cruciala in finalizarea cu succes a acestei tranzactii. Implicarea lor a contribuit la rezolvarea a diverse aspecte care au aparut in etapa de negociere a pretului, pe durata efectuarii analizei juridice, precum si in pregatirea documentatiei necesare proiectului, iar asistenta oferita a imbinat excelent atat elemente de risc, cat si comerciale, prin raportare la practica pietei locale. Expertiza intregii platforme Reff & Asociatii a fost nepretuita, echipa rezolvand rapid si eficient mai multe chestiuni care au aparut pe parcursul tranzactiei. In pofida conditiilor de piata care se schimbau rapid din cauza crizei generate de pandemia de COVID-19, echipa a administrat mecanismele si documentatia necesare incheierii tranzactiei fara nicio perturbare in activitate”, a declarat Michael Uhler, Managing Director, East Balkan Properties plc, care detine Forum Serdika.
De peste zece ani, Reff & Asociatii este recunoscuta drept una dintre cele mai importante societati de avocatura in domeniul imobiliar din Romania, fiind implicata, fie de partea vanzatorului, fie a cumparatorului, in majoritatea celor mai mari tranzactii imobiliare din tara, atat in domeniul spatiilor de birouri, cat si al celor comerciale. Cea mai recenta editie a clasamentului Legal 500 EMEA recunoaste inca o data Reff & Asociatii ca o firma de prim rang in domeniul imobiliar, citand clienti care apreciaza avocatii sai drept „profesionisti excelenti”, „flexibili, echitabili si inovatori in gasirea solutiilor”. Practica de drept imobiliar a firmei este recunoscuta si de clasamentele internationale Chambers & Partners.
Cu o echipa de peste 70 de avocati, Reff & Asociatii este una dintre cele mai mari societati de avocati din Romania, recunoscuta pentru calitatea serviciilor si abilitatea de a oferi solutii in chestiuni juridice complexe. Tipurile de servicii oferite acopera domeniile financiar-bancar, concurenta, dreptul muncii, energie si mediu, insolventa, litigii, fuziuni si achizitii, sectorul public, drept imobiliar. Reff & Asociatii reprezinta Romania in reteaua globala Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocati in 85 de tari.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iulAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
Ubitech
viarom
strabag nivel 1
leviatan
rigips
hilti
hidroplasto
BMI_Icopal
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
CELCO 2020
FRONTALE
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere