Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - DAAS continua dezvoltarea departamentului de Concept, Design & Arhitectura
DAAS continua dezvoltarea departamentului de Concept, Design & Arhitectura
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 07 Dec 2020 09:15
DAAS International Group a continuat dezvoltarea departamentului Concept, Design & Arhitectura. Expertiza DAAS in industria de refrigerare comerciala, industriala si HORECA ajuta clientii oferindu-le solutii pe toate palierele, inclusiv in zona creativa pentru a fi cat mai aproape de consumatori.
Departamentul DAAS Concept, Design & Arhitectura imbina insight-urile, imaginatia si expertiza si creeaza experiente relevante pentru consumatori si pentru retailerii deschisi la schimbare si care isi doresc sa tina pasul cu cerintele clientilor. DAAS a ajuns sa aiba peste 200 proiecte de concept, design & arhitectura doar in 2020, un an care se astepta sa nu aduca foarte multe proiecte din cauza pandemiei.
“Cu fiecare proiect dus la capat, bifam un nou succes in portofoliu, in care arhitectii, designerii de interior si inginerii specializati in HoReCa si Retail isi aduc impreuna viziunile pentru a contura un produs final eficient, modern si cu un potential important de a deveni o referinta in industrie” a declarant Adrian Craioveanu, director EMEA departamental Concept, Design & Arhitectura.
Departamentul Concept Design & Architecture are misiunea de a imbina doua componente extrem de importante: creativitatea, care se traduce prin inovatia din spatele „marii idei” si eficienta produsului final, care se vede in utilitatea pe care o ofera consumatorilor finali.
La DAAS, drumul de la concept la realitate al unui proiect trece prin cativa pasi esentiali, fiecare la fel de important in cadrul procesului. Prima componenta este analiza nevoilor si dorintelor clientului, urmata de analiza in detaliu a locatiei in care se va implementa proiectul. Urmeaza apoi etapa in care ideile se contureaza si care se transforma in concept.
Dezvoltarea in sine a proiectului este urmatorul pas, incepand prin a crea un design 2D, care se completeaza apoi cu schema decorativa 3D. Ultima faza a proiectarii este momentul in care se ajunge la o decizie finala pentru cea mai buna solutie de design, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic, satisfacand nevoile si dorintele initiale ale clientului.
“Din punctul nostru de vedere, design-ul 3D face diferenta si transforma o poveste intr-un scenariu ludic pentru a crea un spatiu care se evidentiaza prin propria identitate: inovatoare si, pentru multi, surprinzatoare.” a mai mentionat Adrian Craioveanu, director departamental Concept, Design & Arhitectura.
Design-ul revolutionar, personalizarea, intretinerea eficienta si crearea unei game extinse sunt principalele aspecte luate in considerare pentru fiecare proiect. De la design-ul peretilor, la cum echipamentele frigorifice reflecta chiar design-ul inedit al modelelor si evidentiaza principalele caracteristici ale acestora: iluminarea LED si sistemul IoT.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
viarom
rigips
Ubitech
leviatan
leviatan
CELCO 2020
CONCEPT STRUCTURE
hidroplasto
Acvatot 2019
strabag nivel 1
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
hilti
FRONTALE

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
AICPS_30
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere