Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - IASI: CUBICON Invest si MANSART Corporate proiecteaza Spitalului Clinic Integrat
IASI: CUBICON Invest si MANSART Corporate proiecteaza Spitalului Clinic Integrat
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 01 Nov 2021 11:42
Presedintele Consiliului Judetean, Costel Alexe, a semnat contractul de achizitie publica de servicii de proiectare pentru construirea si dotarea Spitalului Clinic Integrat de Boli Respiratorii. Contractul presupune realizarea documentatiilor tehnico-economice pentru Lotul II, Etapa a doua, respectiv Studiul de fezabilitate, inclusiv studiile aferente, deviz general, documentatii pentru obtinere avize si acorduri si obtinere Autorizatie de construire, Raportul privind impactul asupra mediului si Auditul energetic si expertiza tehnica pentru cladirea existenta pe sit.
Castigatorul licitatiei este Asocierea S.C. Cubicon Invest SRL Baia Mare - Mansart Corporate SRL TG. Mures.
“Spitalul Clinic Integrat de Boli Respiratorii este un proiect esential pentru Iasi, pe care Consiliul Judetean s-a angajat sa il transforme in realitate. In viitorul spital vor functiona atat sectiile actuale, cat si structuri noi, prin care vom raspunde nevoilor de ingrijiri medicale ale comunitatii iesene, dar si din celelalte judete ale Moldovei. Pandemia a accentuat nevoia unei astfel de unitati medicale pentru ca Spitalul de Pneumoftiziologie se afla intr-o stare accentuata de degradare si face cu greu fata numarului mare de pacienti. Vreau sa le multumesc cadrelor medicale pentru batalia pe care o duc in fiecare zi pentru salvarea bolnavilor, compensand prin efortul lor conditiile precare. Acum, insa, au nevoie si de ajutorul fiecaruia dintre noi, iar in actualul context pandemic acest lucru poate fi facut doar prin vaccinare”, a spus presedintele Consiliului Judetean, Costel Alexe.
“Multumesc intregului colectiv din Consiliul Judetean Iasi, intregului executiv, pentru acest mare pas, aceasta mare realizare. In general, specialitatea de Pneumologie este una cu atat de multe legaturi interdisciplinare incat nu mai poate functiona intr-o cladire in care nu se poate asigura un flux normal epidemiologic si o scindare foarte clara a patologiei. Tocmai de aceea avem nevoie de o cladire noua. Speram sa avem cat de curand prima cupa de excavator pentru construirea acestei noi unitati medicale de care nu doar Iasul are nevoie, ci intreaga regiune de Nord Est, a declarat managerul Spitalului de Pneumoftiziologie, Radu Crisan-Dabija.
“Vom trata cu maxima seriozitate acest contract. Suntem constienti ca este o investitie extrem de importanta pentru dumneavoastra si pentru comunitatea din Iasi si din regiune. Asteptam ordinul de incepere si ne apucam de treaba”, a declarat Cristian Cuceu, reprezentantul firmei castigatoare.
Valoarea contractului este de 1.993.251 lei fara TVA, iar serviciile trebuie finalizate in 4 luni.
 
hiltiSISECAMALLBIMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
EDIT-Structural
Acvatot 2019
Arduro
noark
ness project
SIGM
CDS
concelex
theda mar
CONCEPT STRUCTURE
siniat
leviatan
konsent
quadratum
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
BogArt
Ubitech
rigips
strabag nivel 1
SSAB
viarom

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
top 500
ef-de-n
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander