Agenda Constructiilor
Miercuri, 19 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - IMPACT isi infiinteaza propria firma de arhitectura - Impact Alliance Architecture
IMPACT isi infiinteaza propria firma de arhitectura - Impact Alliance Architecture
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 21 Nov 2022 12:44
Conducerea societatii informeaza actionarii si investitorii despre infiintarea propriei firme de arhitectura si design.
IMPACT Developer & Contractor, primul dezvoltator imobiliar din Romania si totodata prima companie imobiliara listata la Bursa de Valori Bucuresti, continua integrarea pe verticala si infiinteaza propria firma de arhitectura si design – Impact Alliance Architecture (IAA).
Strategia de crestere a grupului IMPACT are la baza trei piloni: sustenabilitate, inovatie si integrare pe verticala, extindere la nivel national si diversificarea portofoliului. Integrarea pe verticala, demarata in prima parte a acestui an, cand IMPACT a preluat pachetul majoritar al constructorului RCTI, continua cu achizitionarea altor servicii specializate, complementare activitatii de dezvoltare imobiliara.
Infiintarea Impact Alliance Architecture vine ca urmare a nevoii de adaptare permanenta la cerintele unei piete competitive, aflate in schimbare. Noua companie, cu atributii in domeniile arhitectura si habitat, planificare urbana si dezvoltare teritoriala durabila, are ca scop gasirea acelor solutii tehnice de ultima generatie compatibile cu viziunea IMPACT, astfel incat proiectele grupului sa devina unele de referinta in ceea ce priveste dezvoltarile sustenabile.
Impact Alliance Architecture va proiecta prin inovare, tehnologizare si cu responsabilitate fata de mediul inconjurator. Astfel in urmatoarele luni, compania va gestiona proiecte de amploare ce vor fi dezvoltate de IMPACT, cu o valoare totala estimata la peste 1,5 milioane euro.
Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti a inregistrat in data de 16 noiembrie 2022 inmatricularea societatii IMPACT ALLIANCE ARCHITECTURE S.R.L.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMhiltiABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
concelex
rigips
ness project
leviatan
strabag nivel 1
Acvatot 2019
quadratum
noark
konsent
viarom
CDS
siniat
MAKITA
theda mar

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
top 500
top 500
AICPS_30
ef-de-n
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander