Agenda Constructiilor
Luni, 15 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - METRANS Engineering si firmele asociate proiecteaza Linia de metrou Magistrala 5
METRANS Engineering si firmele asociate proiecteaza Linia de metrou Magistrala 5
Arhitectura & Proiectare Publicat de Stelian DINCA 01 Nov 2021 12:11
La sediul Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, in prezenta secretarilor de stat Ionel Scriosteanu si Adrian Foghis, reprezentantii conducerii Metrorex S.A. au semnat cu Asocierea 3TI Progetti Italia - Ingegneria Integrata SpA & SWS Engineering SpA & Coding Srl & METRANS Engineering SRL, contractul de prestari servicii de proiectare si asistenta tehnica pentru proiectul Linia de metrou Magistrala 5 (Drumul Taberei - Pantelimon) Sectiunea Eroilor (PS Opera) - Piata Iancului.
Valoarea contractul de prestari servicii de proiectare si asistenta tehnica pentru proiectul Linia de metrou Magistrala 5 (Drumul Taberei - Pantelimon) Sectiunea Eroilor (PS Opera) - Piata Iancului este de 39.660.707 lei la care se adauga TVA, respectiv 7.535.534 lei, rezultand un total de 47.196.241 lei cu TVA.
Prin proiect se realizeaza continuarea obiectivului de investitii de interes national Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei - Pantelimon, pe urmatoarea sectiune Eroilor (PS Opera) - Universitate - Piata Iancului.
Magistrala 5 de metrou realizeaza legatura V-E intre cartierul Drumul Taberei si Pantelimon. De asemenea, creeaza o conexiune directa dintre aceste doua zone rezidentiale si centrul orasului.
”Este un contract foarte important atat pentru Metrorex cat si pentru bucuresteni. Am cerut antreprenorilor sa depuna toate eforturile astfel incat sa poata termina inainte de termenul contractual, chiar daca va trebui sa lucreze in mai multe schimburi. Sunt sigur ca vor gasi cele mai noi si bune solutii astfel incat disconfortul creat cetatenilor sa fie cat mai mic”, a precizat secretarul de stat Ionel Scriosteanu.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TERAPLASTVideoConfAC-iulALLBIMAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
leviatan
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
hidroplasto
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
viarom
hilti
FRONTALE
strabag nivel 1
leviatan
CELCO 2020
rigips

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere