Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - OAR: Au inceput inscrierile de proiecte pentru Anuala de Arhitectura Bucuresti 2020
OAR: Au inceput inscrierile de proiecte pentru Anuala de Arhitectura Bucuresti 2020
Arhitectura & Proiectare Publicat de Elena Icleanu 25 Sep 2020 12:09
Vineri, 18 septembrie, a avut loc evenimentul de lansare a inscrierilor la Anuala de Arhitectura Bucuresti 2020, organizata de Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania (OAR Bucuresti). Desfasurata intr-un an atipic, marcat de pandemie, editia a XVIII-a a Anualei de Arhitectura Bucuresti are ca tema conceptul „2.00 metri” - distanta sociala impusa de pandemie, si o subtema de dezbatere internationala “Never waste a good crisis”, prin care se va discuta cum diferitele orase europene fac fata acestei perioade, ce schimbari pot aparea si cum putem transforma creativ situatiile de criza.
"Anuala de anul acesta aduce foarte multe lucruri noi fata de alte editii, in primul rand stabileste niste standarde noi vizavi de colaboratori si tot ce inseamna zona de constructii si de business", a declarat arh. Emil Ivanescu, presedintele OAR Bucuresti.
Prin juriile internationale, Anuala va premia cele mai bune proiecte realizate in Capitala, realizate de arhitecti bucuresteni, dar va initia si un premiu nou orientat catre mediul de arhitectura si antreprenoriat international. In premiera, Anuala va premia intreaga echipa ce implementeaza un bun proiect de arhitectura: arhitect, client, antreprenor, project manager, inginer si constructor.
Perioada de predare a proiectelor este 18-28 septembrie, iar Gala de premiere va avea loc pe 15 octombrie 2020.
Evenimentul care a marcat startul etapei de depunere a proiectelor a fost organizat de OAR Bucuresti si Delta Studio, cu sprijinul Porcelanosa Grupo, Kerama Marazzi, Laufen, Ravak, AluKönigStahl, Dalet si Kludi.
Pentru informatii suplimentare si inscrierea de proiecte, click aici!
 
SISECAMALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
quadratum
strabag nivel 1
CDS
rigips
CONCEPT STRUCTURE
siniat
theda mar
viarom
EDIT-Structural
concelex
Ubitech
leviatan
ness project

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
econet
ROGBC 2016
top 500
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander