Agenda Constructiilor
Luni, 27 Martie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Arhitectura & Proiectare - TEMPINI lanseaza in Romania brandul britanic de mobilier de lux Timothy Oulton
TEMPINI lanseaza in Romania brandul britanic de mobilier de lux Timothy Oulton
Arhitectura & Proiectare Publicat de AG&F 27 Iun 2022 11:31
Cei 2000 mp care gazuiesc galeria Tempini, din Timisoara, de peste 12 ani, au fost reganditi in totalitate, asfel incat ambientul sa fie la inaltimea noului concept si sa reflecte excelenta originalelor colectii propuse designerilor, arhitectilor, dezvoltatorilor imobiliari si celor aflati in cautarea de decoruri trendy, cu o calitate incontestabila. Peste opt luni de zile au fost necesare echipei Tempini sa transforme acest spatiu, intr-unul cu adevarat spectaculos. Proiectul de amenajare a noii galerii poarta semnatura cunoscutului designer de interior Mihai Caraghiaur, care si-a dorit ca fiecare brand expus sa realizeze o comunicare vizuala si pragmatica intre trecut si prezent, intre frumusete si functionalitate.
„Am vrut sa aducem o energie aparte care nu a mai fost in Timisoara sau in Romania, iar acea energie este reprezentata in toate produsele noastre, in toate ambientele noastre, pentru ca acestea sa fie si ambasadori ai Timothy Oulton, cu spiritul lor si cu energia pe care o aduc acestui spatiu minunat. Conceptul Timothy Oulton nu este de a-ti umple casa cu mobila, ci cu amintiri. Este vorba despre povesti, pentru ca acestea ne aduc impreuna, ne apropie de cei dragi, de membrii familiei, de prieteni. Si facem asta intr-un stil foarte britanic”, a declarat Stevie Kim, Global POG Manager al Timothy Oulton.
In noua galerie se regasesc colectiile exclusiviste ale brandurilor Antonio Lupi, Gessi, DeCastelli, Falper, FuoriFormato, alaturi de cele recent lansate ale celor de la Florim, Flaminia sau IB Rubineterrie. Selectia riguroasa a pieselor care spun o poveste, a colectiilor care exceleaza a dus la crearea unor decoruri efervescente si a concretizat demersul Tempini de a ridica nivelul designului de la noi din tara; practic de a pozitiona Romania in topul designului european si mondial.
 
VideoConfAC-iulTERAPLASThiltiALLBIMman and machine
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 172 (Ianuarie-Februarie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ERBASU CONSTRUCT
BMI_Icopal
CONCEPT STRUCTURE
rigips
leviatan
CDS
FRONTALE
BALTIC
Acvatot 2019
leviatan
strabag nivel 1
theda mar
Ubitech
MAKITA
CELCO 2020
viarom

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023