Agenda Constructiilor
Joi, 28 Martie 2024
Frontale
Home - ANALIZA - Analiza pietei de paneluri si feronerie pentru usi 2014

Analiza pietei de paneluri si feronerie pentru usi 2014
Analiza pietei de paneluri si feronerie pentru usi 2014
PDF, 4 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: PANELURI & FERONERIE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 04 sep 2014
Sumar: click aici
Tendinte optime de dezvoltare a segmentului de paneluri
In cazul firmelor active pe piata de paneluri si feronerie pentru usi, anul 2013 si primele opt luni din 2014 reprezinta inca o perioada de adaptare la cerintele exprimate de beneficiari, insa, ca urmare a mobilitatii si diversitatii acestor categorii de produse, majoritatea societatilor din bransa a reusit ca, prin intensificarea operatiunilor de export, sa contracareze problema legata de fluctuatia comenzilor pe plan intern. Ca urmare a acestei realitati, cele mai semnificative companii din domeniu au avut un parcurs diferit al afacerilor in comparatie cu producatorii de tamplarie carora li se adreseaza. In consecinta, daca furnizorii/ distribuitorii de paneluri/ feronerie pentru usi s-au confruntat in primul an de recesiune cu diverse probleme generate de lipsa comenzilor, ulterior acestia au reusit sa imprime o tendinta de recuperare a pierderilor initiale, pentru ca apoi sa se situeze pe un trend ascendent vizibil inclusiv anul trecut. In ultimul timp, orientarea multor beneficiari (fabricanti de tamplarie) spre livrarile efectuate in afara granitelor tarii si furnizarea de paneluri in alte tari din Uniunea Europeana au reprezentat principalele motive pentru care s-a reusit, in linii mari, o stabilizare a cifrei de afaceri in bransa, urmata de o perioada de ascensiune posibila indiferent de contextul socio-politic si economic nefavorabil din prezent.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Pe segmentul panelurilor, feroneriei si al accesoriilor pentru usi sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Drupanel, Door Panels, Panel Land, Ikonium Grande, MTC Al Sistem, Prima Panel, Trionic, Abus Ro, Assa Abloy, Bitt-Bau, Dr. Hahn, Faure Rom, Fero Invest, Hoppe, Savio, Simonswek, TS Locks Distribution si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de paneluri, accesorii si feronerie pentru usi va fi disponibila in trimestrul al patrulea al anului 2015.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
Ubitech
leviatan
concelex
ERBASU CONSTRUCT
viarom
FRONTALE
Acvatot 2019
CDS
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
rigips
MAKITA
ness project
quadratum
noark
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
econet
top 500
AICPS_30
ef-de-n

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander