Agenda Constructiilor
Marti, 26 Septembrie 2023
Abonare reviste
Home - ANALIZA - Analiza pietei de usi de garaj, usi automate si automatizari 2020

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei de usi de garaj, usi automate si automatizari 2020

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei de usi de garaj, usi automate si automatizari 2020
Analiza pietei de usi de garaj, usi automate si automatizari 2020
PDF, 5 pag A4
Pret: 36 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: USI DE GARAJ
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 11 sep 2020
Sumar: click aici
Noi paradigme pe piata usilor de garaj/automate, in contextul Covid-19
Dupa cum se cunoaste, pe segmentul usilor de garaj si, mai ales, in sectorul de usi automate si automatizari, instalate de regula la imobile nerezidentiale, cererea a fost grav afectata de recesiune, pe fondul sistarii a numeroase proiecte. Ulterior, pentru ca bugetele destinate constructiei imobilelor au ramas limitate ca valoare, comenzile au fost fluctuante, inconsistente si nesigure, abia in ultimii ani remarcandu-se o situatie mai buna, dar si in acest caz, pe fondul intensificarii exportului. Tocmai in momentul in care activitatea ar fi permis o crestere sustenabila a comenzilor, a intrevenit pandemia de Covid-19, iar in consecinta orice estimare, in afara celei care indica scaderi, este hazardata si inconsistenta. Practic, in conditiile unei oferte excedentare, multe firme specializate au fost obligate sa recurga la operatiuni derulate pe pietele din afara granitelor tarii, dar si acestea s-au restrans semnificativ in ultimul timp, pe fondul restrictiilor impuse ca urmare a crizei sanitare.
Aceasta situatie, imprevizibila si deocamdata fara vreo solutie viabila, a indus noi fluctuatii la nivelul volumului lucrarilor la cladirile nerezidentiale, chiar daca in prezent inca se parcurge o perioada de recuperare pentru tot ceea ce inseamna indicatorii de volum al lucrarilor la imobile (cu sau fara functiuni de locuire). In consecinta, numai pe segmentul usilor de garaj - si doar in anumite regiuni ale tarii, unde montajul acestora constituie o traditie - se poate consemna o situatie mai buna ca in 2019, desi inclusiv in domeniul automatizarilor se poate remarca o schimbare de paradigma, reflectata prin asimilarea conceptelor de inteligenta artificiala, Industrie 4.0 si altele, coroborate insa cu modificarea optiunilor de investitii, imediat dupa declansarea pandemiei, care a determinat si decretarea starii de urgenta, in premiera dupa anul 1989, continuata cu starea de alerta.
Concluziile analizei se bazeaza, in mare parte, pe centralizarea opiniilor managerilor unor companii cu experienta in domeniul usilor de garaj/ automate, precum: Kadra Access Engineering, Somfy Romania, G-U Romania, Geze Romania, BIT Windoors, MCA Grup, Dena Asis, Hamat Impex, Kom Doors, Swing Trade si Tritech Group.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Pentru sectorul usilor de garaj, usilor metalice speciale, al celor automate si sistemelor de actionare automata pentru usi si porti sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai importante companii din bransa.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de usi de garaj, porti, usi automate si automatizari va fi disponibila in trimestrul al treilea al anului 2021.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
man and machineALLBIMALLBIMhiltiVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
FRONTALE
viarom
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
theda mar
rigips
leviatan
grundfos
noark
MAKITA
strabag nivel 1
CDS
BALTIC
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
BA 2023
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica