Agenda Constructiilor
Vineri, 19 Aprilie 2024
hilti
Home - ANALIZA - Analiza pietei exportatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2020

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei exportatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2020

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei exportatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2020
Analiza pietei exportatorilor de tamplarie termoizolanta pe anul 2020
PDF, 4 pag A4
Pret: 48 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 20 oct 2020
Sumar: click aici
Exportul, perturbat temporar de efectele crizei sanitare
Desi in ultimii ani s-a constatat in principiu (cu unele intreruperi, in 2016, 2017, 2018 si doar punctual in 2019-2020) un reviriment in sectorul constructiilor, pe piata autohtona de ferestre cererea continua si in acest an, mai ales in contextul actualei crize sanitare, sa se afle sub potentialul capacitatilor de productie ale firmelor din bransa, cu toate ca, pe termen mediu, se evidentiaza si in continuare premisele unei reluari sustinute a comenzilor. De aceea, pentru a induce totusi o nota de optimism ponderat in randul managerilor din bransa, obligati sa activeze si in continuare intr-un mediu de afaceri tot mai arid si competitiv (marcat inclusiv de necesitatea stringenta a adaptarii la noile caracteristici ale cererii, precum si la procesul de digitalizare), trebuie precizat ca, in ultimul deceniu, a fost identificata si exploatata cu un deosebit succes una din putinele oportunitati care au asigurat continuitatea activitatii, in conditii onorabile, a firmelor specializate - si anume exportul.
In ceea ce priveste activitatea producatorilor din tara noastra, care fie deruleaza operatiuni de vanzare directa la export, fie prin intermediul unor parteneriate cu firme locale, deja consolidate, mai trebuie spus si ca optiunea livrarii pe pietele din strainatate continua sa fie viabila chiar si in perioada pandemiei, ale carei efecte (destul de grave in Europa) au perturbat doar punctual principalele piete-tinta. Din analiza informatiilor curente, mai ales in primavara acestui an, odata cu primul val al pandemiei de Covid-19 (care a dus la reactia rapida a guvernelor majoritatii tarilor din intreaga lume, ce au impus masuri restrictive de tipul starii de urgenta), rezulta ca scaderea exportului, timp de doua luni, a fost de circa -50%, principalele probleme semnalate de exportatorii din tara noastra fiind legate, in general, de impedimentele privind transportul international al produselor finite. Operatiunile de comert international s-au reluat insa treptat, desi trebuie spus ca exista in continuare mai multe restrictii aplicate circulatiei persoanelor (obligate sa efectueze teste relativ costisitoare, daca se deplaseaza in strainatate si, in cazul existentei unor probleme de sanatate, fortate sa intre in carantina sau in autoizolare, timp de 14 zile), cu unele situatii dificile si in ceea ce priveste circulatia marfurilor.
Analiza este realizata pe baza datelor Eurostat si PRODCOM selectate, centralizate si analizate de redactorii revistei Fereastra, si completata cu opinii ale managerilor unor firme reprezentative din domeniu, precum Arcom Gealan, Fereastra Suki, ADF Prod, Arcer, Bucin Mob, Danprod, Izotec Group, Romserv Invest si UNIKAT Grup.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor celor mai importante companii implicate pe pietele de export.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei companiilor exportatoare de tamplarie termoizolanta si produse conexe va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2021. 
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
SISECAMALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :



Categoria
Domeniul
ERBASU CONSTRUCT
MAKITA
strabag nivel 1
noark
CONCEPT STRUCTURE
viarom
EDIT-Structural
theda mar
quadratum
Acvatot 2019
rigips
siniat
Ubitech
CDS
concelex
leviatan
ness project

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander