Agenda Constructiilor
Vineri, 21 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - ANALIZA - Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din aluminiu pe anul 2017

Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din aluminiu pe anul 2017
Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din aluminiu pe anul 2017
PDF, 6 pag A4
Pret: 27 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE ALUMINIU
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 15 mar 2017
Sumar: click aici
Fabricantii de tamplarie din aluminiu raporteaza rezultate eterogene
Dupa ce si in 2015 au continuat sa-si restructureze activitatea, anul trecut managerii firmelor ce activeaza in bransa producatorilor de tamplarie din aluminiu/ otel si/sau pereti cortina, luminatoare si alte constructii speciale au fost pregatiti pentru a face fata unor solicitari in crestere, insa acest lucru s-a intamplat doar in cazuri punctuale, deoarece segmentul de piata vizat s-a caracterizat tot printr-o diminuare - sau, la limita, o stabilizare a numarului proiectelor de mari dimensiuni. Astfel, in 2016 (la fel ca in precedentele 12 luni) au existat oportunitati limitate in sectorul de constructii nerezidentiale, deoarece s-a constatat o majorare de +1,1% a volumului lucrarilor pentru seria bruta (cota similara celei din 2015). Tocmai pentru a-si utiliza capacitatile in conditii de profitabilitate, s-a remarcat o accentuare a trendului ultimilor ani, ce presupune orientarea clara a firmelor specializate din tara noastra spre proiectele derulate in alte state ale Uniunii Europene. Pentru 2017 se estimeaza ca pe piata de profil, in absenta unor derapaje de natura macroeconomica (desi acestea sunt posibile, inclusiv in contextul tulburarilor de natura politico-sociala din trimestrul intai a.c.), ascensiunea ar putea fi reluata, in conditiile in care precedentele 12 luni au marcat o dezvoltare nesustenabila a volumului lucrarilor la imobilele cu alta destinatie fata de cea de locuinta, desi pe segmentul rezidential (unde in tot mai multe cazuri, la locuintele unifamiliale se folosesc ferestre performante din aluminiu) s-a consemnat o crestere ceva mai accentuata.
 
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Arcom Glass, Invest Prod, Al Pedros, Alukyt, Danmark Construct, Electrostatic, Diasel, Extrem Aluminiu, Frontal Production Rumanien (FPR), Gradinaru Conf, Inter Max, Nacon Invest, Siglex, Romco System, Tehnorex, Trioplast, Zog si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei producatorilor de tamplarie din aluminiu va fi disponibila in trimestrul intai din 2018.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ABONARE REVISTEhiltiALLBIMSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
rigips
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
CDS
BogArt
Acvatot 2019
konsent
EDIT-Structural
noark
leviatan
concelex
viarom
strabag nivel 1
siniat
Ubitech
ness project
theda mar
ERBASU CONSTRUCT
quadratum

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
top 500

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander