Agenda Constructiilor
Duminica, 14 August 2022
GRUNDFOS
Home - ANALIZA - Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din PVC pe anul 2015

Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din PVC pe anul 2015
Analiza pietei fabricantilor de tamplarie din PVC pe anul 2015
PDF, 6 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: TAMPLARIE & FATADE CORTINA
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Camelia Pantel
Data actualizare: 12 feb 2015
Sumar: click aici
Stabilizare a vanzarilor pe segmentul ferestrelor din PVC
Desi la inceputul actualului exercitiu financiar enuntarea unei prognoze potrivit careia situatia pietei producatorilor de ansambluri din PVC se va stabiliza pe termen scurt ramane un demers relativ hazardat, trebuie mentionat faptul ca majoritatea firmelor din domeniul analizat isi mentin livrarile la un nivel corespunzator, care permite utilizarea capacitatilor de productie la o cota optima si, evident, intensificarea operatiunilor de export. Astfel, in anul ce tocmai s-a incheiat, eforturile echipelor manageriale au fost indreptate mai ales spre consolidarea operatiunilor comerciale efectuate in afara granitelor tarii, iar datele statistice partiale, consemnate dupa traversarea primelor noua luni din 2014 si referitoare la importul de sisteme din PVC, indica usoare fluctuatii valorice si cantitative echivalente mai degraba unei stabilizari a livrarilor. Evident, nivelurile respective se afla la cote extrem de reduse, corespunzatoare situatiei consemnate inaintea momentului de maxima intensitate a cererii, din perioada anilor 2007-2008, fiind de presupus ca o adevarata relansare a activitatii pe baze sustenabile va avea loc doar pe termen mediu.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Casa Noastra, Conexpert Group, Teraplast, Fereastra Suki, Arcom Gealan, Liderplast, ADF Prod, Agi Construct, Cicavien, Deco Plast, Electric Plus, Gamma Axial, Geiger Company, Izotec Group, Lamar, Modern Ambient, Plus Confort, Romco System, Vi-Fi, Welthaus si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei producatorilor de tamplarie din PVC va fi disponibila in trimestrul intai din 2016.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLASTAUTODESK
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
rigips
hilti
BMI_Icopal
leviatan
CELCO 2020
strabag nivel 1
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
Ubitech
MAKITA
leviatan
viarom
hidroplasto
CONCEPT STRUCTURE
FRONTALE

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere