Agenda Constructiilor
Sambata, 05 Decembrie 2020
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - EY Romania primeste acreditare UiPath pentru derulare proiecte de automatizare
EY Romania primeste acreditare UiPath pentru derulare proiecte de automatizare
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Elena Icleanu 18 Iun 2020 13:52
EY Romania a obtinut o noua acreditare din partea UiPath pentru servicii de automatizare a proceselor si devine primul partener din Europa de Est certificat UiPath Services Network (USN).
"Noul model de certificare UiPath USN este conceput pentru a maximiza rata de succes a programelor de automatizare livrate de organizatii in intreaga lume. Suntem incantati sa continuam aceasta calatorie alaturi de UiPath si, mai ales, sa putem astfel oferi si in Romania clientilor nostri solutii prin care sa-si eficientizeze fluxurile de lucru critice si sa extinda automatizarea in procesele de afaceri”, spune Aurelia Costache (foto), Liderul Departamentului de Asistenta in Afaceri, EY Romania.
Noul program de acreditare USN certifica dobandirea unor competente avansate, necesare in coordonarea si implementarea proiectelor de hiperautomatizare, folosind tehnologiile UiPath. EY Romania face parte dintr-o retea internationala de elita formata din 20 de parteneri certificati USN. Scopul acestor parteneri este sa faciliteze accesul organizatiilor din intreaga lume la beneficiile generate de automatizarea proceselor.
"Programul USN vine sa confirme eforturile noastre din ultimii 5 ani de a investi continuu in extinderea si perfectionarea competentelor de automatizare ale echipei. In plus, ofera clientilor UiPath garantia experientei necesare in derularea unor proiecte de automatizare, care sa aduca beneficii sustenabile atat angajatilor acestora, cat si intregii organizatii", spune Razvan Popescu, Partener Asociat, Asistenta in afaceri, EY Romania.
Sub impactul pandemiei Covid-19, modelele de afaceri au cunoscut transformari profunde, ceea ce a determinat tot mai multe companii sa re-prioritizeze investitiile in tehnologie si sa se orienteze catre digitalizarea locurilor de munca si facilitarea derularii activitatilor zilnice prin telemunca. Acest context in schimbare rapida obliga companiile sa devina tot mai agile, prin urmare, automatizarea activitatilor redundante se dovedeste mai relevanta ca niciodata. 
Devenind partener certificat USN, EY Romania va continua colaborarea de succes cu UiPath, pentru a facilita accesul clientilor sai la solutii si servicii de hiperautomatizare.
"Programul de parteneriat USN vine sa sustina eforturile noastre de a pune la dispozitia clientilor o platforma end-to-end de hiperautomatizare. EY Romania este unul dintre primii parteneri cu care am inceput colaborarea in 2015 si ma bucur sa fie intre primii acreditati USN", a declarat Daniel Dines, CEO & Founder UiPath.
Hiperautomatizarea depaseste granitele RPA (Robotic Process Automation), integrand tehnologii avansate pentru a creste gradul de automatizare a proceselor de business. Conceptul pastreaza tehnologia RPA la baza, completand-o cu tehnologii de inteligenta artificiala (AI), process mining, ChatBots si procesare de text si voce. Hiperautomatizarea a fost declarata de Gartner ca numarul unu pe lista celor mai importante 10 tendinte tehnologice strategice pentru 2020.
***
UiPath este unul dintre liderii de pe piata tehnologiilor de automatizare, oferind un ecosistem de tehnologii pentru automatizarea proceselor. 
EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 284.000 de angajati in peste 700 de birouri in 150 de tari si venituri de aproximativ 36,4 miliarde USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2019. In Romania este lider pe piata de servicii profesionale si are 800 de angajati.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ALLBIMVideoConfAC-iulelmas_1octAUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
rigips
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere